Solsäng | Sola som ett proffs

Filtrera

1 495 kr

14 619 kr

1495
1495
14619
14619

Visa endast kampanjartiklar

(2)

comfort garden

(10)

hillerstorp

(7)

lifestylegarden

(3)

lyfco

(1)

Vit

(7)

Svart

(7)

Grå

(6)

Trä/natur

(1)

Brun

(2)

Textilene/Aluminium

(2)

Konstrotting

(5)

Aluminum/Teak

(2)

Teak/Textilene/Aluminium

(1)

Aluminum

(1)

Gaumo/Aluminium

(1)

Furu

(1)

Textilene/Stål

(1)

Plast

(1)

Aluminium/100% polyester/Akacia

(1)

Aluminium/Pulverlackerat Aluminium

(1)

Aluminium/polyester

(1)

Aluminium/rotting/polyester

(1)

Konstrotting/Aluminium/Polyester

(1)

Polyester/Stål/Polyrattan

(1)

Nej

(11)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Solen och dess underbara strålar kan man njuta av hela året om. För dig som tycker om att koppla av i trädgården, på balkongen eller i uterummet med en god bok eller som vill tanka D-vitamin och få en snygg grundsolbränna, är en prisvärd solsäng en bra investering. Genom att placera ut en sådan på din uteplats får du en plats som bjuder in till avkoppling och sköna stunder. I denna kategori hittar du många olika solstolar som trots sina goda priser håller hög kvalitet. Du kan välja mellan olika varianter för att hitta en som passar dig allra bäst.

Att välja rätt solsäng

Om du vill läsa eller göra någon annan aktivitet där du måste sitta upp är det bra om du väljer en solsäng som har ett ryggstöd. Då kan du nämligen välja om du vill ligga ner helt platt eller om du vill dra nytta av det ställbara ryggstödet. Det finns många solsängar med ryggstöd, både lättviktiga som är tillverkade i textil och aluminium samt lite tyngre som är tillverkade av trä. Det finns även solsängar utan ryggstöd som är mycket estetiskt tilltalande och som även kan användas som en bänk. För att uppleva lite extra lyx kan du investera i en himmelssäng där det finns inbyggt vindskydd på väggar och tak. Det skapar en oas av avkopplande lyx på alla uteplatser. En solsäng skapar helt enkelt en inbjudande plats som lockar till avkoppling.

Stort utbud och trevliga priser

Är det en bra idé att köpa en solsäng online? Om du vill ha de allra bästa priserna men inte tumma på kvaliteten är det definitivt en bra idé. Vi har det största utbudet på solsängar och har även snabba leveranser. Att ha det fint hemma behöver inte kosta så mycket. Investera i en solsäng redan idag för att vara förberedd på att njuta av solens strålar året runt.