Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Bänk Venture Home Athena

Bänk Venture Home
Athena

fr.3 159 kr/stPris/frp 3 159:-

utvalda på

Kampanj

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Möt Athena – bänken som förenar modern design med enkel elegans. Som en del av Athena-familjen är denna bänk ett stilrent tillskott till din utomhusmiljö.
Varumärke

Beskrivning

Möt Athena – bänken som förenar modern design med enkel elegans. Som en del av Athena-familjen är denna bänk ett stilrent tillskott till din utomhusmiljö.
Athena-bänken ger en fräsch och modern känsla till din inredning. Med en imponerande bredd på 140cm erbjuder den gott om plats för sittande och passar perfekt som sittplats vid matbordet eller som en bekväm plats i trädgården.

Athena-bänken är utformad med fokus på enkelhet och funktionalitet. Den saknar ryggstöd och armstöd, vilket ger den en minimalistisk och stilren design. Oavsett vart den placeras, kommer Athena-bänken att vara en elegant och bekvämsittplats för dina behov.

Skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär med Athena-bänken och låt den bli en del av din vardag. Med dess moderna utseende och rymliga design är Athena en bänk som kombinerar stil och funktionalitet på ett beundransvärt sätt.

Skötselråd Aluminium
- Aluminium är ett lättviktsmaterial som inte rostar. Materialet är inte lika starkt som stål och håller inte lika mycket vikt. Därför är det viktigt att inte lägga för mycket press eller vikt ovanpå möblerna.
- Rengör möblerna regelbundet med vatten och tvål. Du kan också använda ett milt rengöringsmedel. Det är extra viktigt att göra detta ofta om möblerna placeras nära havet, eftersom salt kan göra att beläggningen flagnar. Använd inte högtryckstvätt.
- Skydda dina möbler med ett möbelskydd när de inte används, för att undvika smuts och missfärgning. Vinterförvaring bör ske på ett svalt och torrt utrymme.

Egenskaper

VarumärkeVenture Home
Art.Nr.6096-002V
FärgBrun/Vit, Svart, Svart/Brun, Vit
MonteringJa
FörlängningsbartNej
SerieAthena
Form bordRektangulär
TypBänk
AnvändningsområdeUtomhus
StällbarNej
Djup380 mm
HopfällbarNej
Höjd450 mm
Längd1400 mm
Dyna ingårNej
Sittbredd38 cm
Bredd380 mm
MaterialAintwood/Aluminium, Aluminium
Sitthöjd42, 45 cm
Vikt18 kg