Mattsax

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En mattsax är (som man kan höra på namnet) en sax som används för att klippa till mattor av olika slag. Saxen är av ett betydligt starkare slag och klipper lätt igenom tjocka och hårda material. Dessutom är den mycket slittålig.

Kvalitativa mattsaxar för alla ändamål

En mattsax är ofta en rejäl sax som lätt klipper igenom heltäckningsmattor, linoleummattor och andra typer av mattor för golv, badrum eller hall. Man kan även köpa en starkare universalsax för ändamålet, men oftast fungerar en ändamålsenlig sax mycket bättre. Kombinera saxen med en bra och slitstark mattkniv föratt få det bästa resultat när du ska lägga matta i ditt hem.

Klicka hem en högkvalitativ mattsax hos oss på bygghemma.se. Jämför olika mattsaxar smidigt och välj bland olika modeller och märken i vårt breda utbud av mattsaxar och mattknivar. Hos oss hittar du de varor du behöver, alltid till låga priser. Har du funderingar? Kontakta gärna vår kunniga kundservice som hjälper dig. Välkommen till din bygghandlare på nätet!