Filtrera

469 kr

37 990 kr

469
469
37990
37990

Visa endast kampanjartiklar

(5)

albin pump marine

(23)

biolan

(5)

cinderella

(4)

hasselfors garden

(2)

mulltoa

(6)

polhus

(4)

porta potti

(4)

separett

(16)

sorselestugan

(1)

sunwind

(7)

wostman

(3)

Endast snabbleverans

(42)

Sortera

75 Produkter

Förbränningstoalett Sunwind Eldorado

Förbränningstoalett Sunwind Eldorado

24 900 kr29 990:-

17%

tom 31/8

Du har sett 36 av 75 produkter
1 av 3

Välja rätt toalett till fritidsboendet kan vara lite knepigt. Framför allt om det inte finns avlopp som är anslutet till något kommunalt avloppsnät. Idag finns det många alternativ som är riktigt effektiva och fräschare än de äldre mulltoaletterna. Tekniken har gått framåt och borta utedass som luktar. Vi på bygghemma.se har olika lösningar för dig som söker ett alternativ till fritidsboendet och du köper dem billigt online.

Vilken toalett ska jag välja till mitt fritidsboende?

Har du inte tillgång till vatten och avlopp är torrtoalett ett riktigt bra alternativ. Innan du bestämmer dig för vilken sort du ska köpa så kontrollera hur mycket utrymme du har. Det finns torrtoaletter i olika storlekar och med olika lösningar. Finns det eluttag 230V? Vissa modeller av fritidstoaletter kräver utrymme under golvet.

Vad finns det för olika toaletter till fritidsboendet?

De vanligaste är vad som kallas torrtoalett och förbränningstoalett. Förbränningstoaletten fungerar enligt principen att avfallet förbränns till aska. Det blir mycket lite rester och väldigt liten lukt. Askan är ren och går att lägga i en soppåse. Torrtoalett kommer i många olika varianter och finns bland annat mulltoalett där avfallet samlas i en behållare under toaletten och bryts ner av mikroorganismer. Det blir så pass rent att det går att använda som kompost.