Trägolv Golvabia Lightwood Ask Plank Vitlaserad Mattlack

Trägolv Golvabia Lightwood Ask Plank Vitlaserad Mattlack
Trägolv Golvabia Lightwood Ask Plank Vitlaserad Mattlack
Rek. pris  395 kr/m²
379 kr/m²

Lägsta totalpris  773,16 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Trägolv Golvabia Lightwood Vitlaserad Ask med naturens variationsrika karaktär och alla de goda egenskaperna som bra riktigt trä ger. Trägolvet är endast 7 mm tjockt och är ett hårt golv som är tåligt mot slitage. Lightwoodgolvet läggs snabbt och enkelt med Rolloc 5 G Klickfog. Golvet passar i bostäder men även i lättare objektmiljö om skötseln är den rätta.
Lightwoods ytskikt är av mjukt trä som dämpar stegljud och slammer. Kärnan av kompakt träfiber gör det tåligt trots den tunna tjockleken. Genom att golvet har 0,6 mm träfanér, blir det den hårda HDF-bäraren som ger golvet dess egenskaper. Detta innebär att golvet blir 60 % hårdare än omslipningsbara golv. Topplacken är förstärkt med keramer för att förbättra reptåligheten. Lightwoods yta har ett avancerat skyddssystem som gör det extremt tåligt mot nötning. Topguardlacket läggs på i 6 skikt som tillsammans bildar en mycket stark skyddsbarriär. Lacken innehåller dessutom nanopartiklar som ökar tåligheten mot microrepor så att golvytan behåller sin nylagda lyster längre. Topguard är fritt från lösningsmedel och därför skonsammare för miljö och hälsa.

Golvabias klickfog, Rolloc 5 G, är ett femte generationens låsningssystem för trägolv, som gör golven mycket lättlagda och garanterar en hög precision. Rolloc 5G har en fjädrande låstunga i kortsidan som gör att man kan lägga brädorna genom att fälla dem rakt ned.

OBS! Tänk på att lägga till ca 5% extra i spill när man beräknar åtgången av golv.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeGolvabia
Art.Nr.134557
SerieLightwood
TräslagAsk
Mönster1-Stav
YtbehandlingMattlack
Längd1190 mm
Bredd143 mm
Tjocklek7,5 mm
Slitskikt0,6 mm
KollektionLightwood Plank
Antal2,04 m2/frp
Antal12 st/frp
Fog5 G Klickfog
Tål GolvvärmeJa
TypFanérgolv
FärgLjus