Trägolv Golvabia Lightwood Ask Vitlaserad 3-stav

Trägolv Golvabia Lightwood Ask Vitlaserad 3-stav
Trägolv Golvabia Lightwood Ask Vitlaserad 3-stav
Trägolv Golvabia Lightwood Ask Vitlaserad 3-stav
Trägolv Golvabia Lightwood Ask Vitlaserad 3-stav
Rek. pris  283 kr/m²
269 kr/m²

Delbetala från 62 kr/mån

Lägsta totalpris  749 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Trägolv Golvabia Lightwood Ask Vitlaserad 3-stav är ett mattlackat golv med askens färgvariationer. Lightwood Ask Vitlaserad är endast 7 mm tjockt och är hårt och tåligt mot slitage. Trägolvet läggs snabbt och enkelt med Rolloc 5 G Klickfog. Golvet passar i hemmamiljö men även i lättare objektmiljö om skötseln är den rätta.
Lightwoods ytskikt är av mjukt trä som dämpar stegljud och slammer. Kärnan av kompakt träfiber gör det tåligt trots den tunna tjockleken.

Genom att golvet har 0,6 mm träfanér, blir det den hårda HDF-bäraren som ger golvet dess egenskaper. Detta innebär att golvet blir 60 % hårdare än omslipningsbara golv. Topplacken är förstärkt med keramer för att förbättra reptåligheten. Lightwoods yta har ett avancerat skyddssystem som gör det extremt tåligt mot nötning. Topguardlacket läggs på i 6 skikt som tillsammans bildar en mycket stark skyddsbarriär. Lacken innehåller dessutom nanopartiklar som ökar tåligheten mot microrepor så att golvytan behåller sin nylagda lyster längre. Därför får du hela 20-års slitagegaranti på ditt nya Lightwood-golv. Topguard är fritt från lösningsmedel och därför skonsammare för miljö och hälsa.

Golvabias klickfog, Rolloc 5 G, är ett femte generationens låsningssystem för trägolv, som gör golven mycket lättlagda och garanterar en hög precision. Rolloc 5G har en fjädrande låstunga i kortsidan som gör att man kan lägga brädorna genom att fälla dem rakt ned.

OBS! Tänk på att lägga till ca 5% extra i spill när man beräknar åtgången av golv.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeGolvabia
Art.Nr.134331
SerieLightwood
TräslagAsk
Mönster3-Stav
YtbehandlingMattlack
Längd1190 mm
Bredd195 mm
Tjocklek7 mm
Slitskikt0,6 mm
Antal2,78 m2/frp
Antal12 st/frp
Fog5 G Låssystem
Tål GolvvärmeJa
TypFanérgolv
NyansLjust
FärgTrä/Natur