Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Friggebodsstomme

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Varför ska jag välja en friggebodsstomme?
Vad erbjuder ni för friggebodsstommar hos Bygghemma?
Kan jag utforma friggeboden hur jag vill med en stomme?

Med en friggebodsstomme är valmöjligheterna för utseendet oändliga. Slipp att lägga tid på att få till rätt konstruktion av stommen med en färdigkonstruerad byggstomme för friggebod. Var tidseffektiv och få tid över till annat.

Friggebodsstomme för den smarta byggaren

Friggebodsstomme är för den smarta byggaren. Du sparar både tid och pengar när du bygger ny friggebod med en färdig stomme som grund. Stommen håller en hög kvalité och ger dig möjligheten att utforma friggeboden så att den passar just dina behov. Du väljer själv vilka material som ska användas till utsidan av friggeboden.

Stomme för friggebod ger många valmöjligheter

En friggebodsstomme ger dig möjligheten att slippa lägga energi på hur själva stommen till friggeboden ska vara konstruerad. Du kan istället lägga din tid på att utforma och sätta din egen prägling på de delar av friggeboden som kommer att synas utåt. Med en stabil stomme som grund är valmöjligheterna oändliga.