Hönsnät

Filtrera

94 kr

1 709 kr

94
94
1709
1709

hortus

(7)

kellfri

(1)

swedguard

(4)

Endast snabbleverans

(4)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

Hönsnät är en produkt som bjuder på fler möjligheter än vad man kanske kan tro. Oavsett om du planerar att bygga en trygg hönsgård till dina hönor eller att göra ett fantastiskt konstverk hittar du hönsnät till bra pris online hos oss på Bygghemma.

Vad är hönsnät tillverkat av?

För det mesta är hönsnät tillverkat av järntråd som galvaniserats efter vävning. Galvanisering innebär en elektrokemisk förzinkningsprocess där järntråden som hönsnätet är tillverkat av beläggs med ett tunt zinklager för att förhindra korrosion. Allt för att hönsnätet ska behålla sina goda egenskaper utomhus, oberoende av väderlek. Så länge det är rätt monterat kommer hönsnätet skydda hönsen från deras fiender samt försvåra deras eventuella rymningsförsök.

Vad kan hönsnät användas till?

För de flesta för ordet hönsnät sannolikt tankarna till en hönsgård, men det är faktiskt bara ett av många potentiella användningsområden. Hönsnät kan för det första också användas till andra sorters inhägnader och staket. För den kreativa är hönsnät dessutom ett bra material för skulptering – antingen som grund i projekt som involverar andra material eller i sin ensamhet där det kan erbjuda en snyggt rustik känsla. Den trädgårdsintresserade kan också använda hönsnät för avskärmning av träd, som klätternät till klättrande växter eller för att skydda odlingar från nyfikna djur.

Vad finns hönsnät i för storlekar?

Det finns flera olika storlekar på hönsnät, inte bara vad gäller höjd utan även maskstorlek. Hos oss på Bygghemma finns dessutom hönsnät i flera olika färger – allt för att du ska hitta det hönsnät som passar dina behov bäst.