Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Element & radiator

Element & radiator

Filtrera

94kr
3279kr
14
94
3279
12970

Visa endast kampanjartiklar

(7)

adax

(22)

bionaire

(2)

ebeco

(1)

frico

(5)

gnosjö klimatprodukter

(15)

kaminexperten

(2)

lenhovda

(2)

ltc

(1)

lundbergs

(11)

lvi

(16)

malmbergs

(1)

mma

(76)

netatmo

(3)

nobö

(18)

nordic radiator

(1)

pax

(8)

purmo

(15)

raychem

(4)

sanova

(7)

sunwind

(6)

tego

(8)

termo

(12)

thermopanel

(3)

tristar

(1)

watt heating

(5)

övriga

(2)

30mm
1600mm
4
30
1600
3000

Vit

(7)

Transparent

(1)

300mm
500mm
8
300
500
2100

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

8 Produkter

Vanliga frågor om

Vilken storlek och effekt bör mitt element ha?
Hur fungerar ett oljefyllt element?
Finns det element i olika designutföranden?
Hur fungerar ett vattenburet element?
Du har sett alla 8 produkter

Element är ett bra och enkelt sätt att värma upp din bostad med. Du kan välja mellan olika typer av radiatorer som bland annat vattenburna, el-elment och oljefyllda sådana beroende på vad som blir bäst i din bostad. En radiator ger dig behaglig värme när det behövs.

Det finns många olika element

Det är lätt att köpa en radiator online. Du behöver endast bestämma dig vilket sorts element du vill installera i ditt hem. Det finns många olika typer av radiatorer beroende på vad du tycker blir bäst i din bostad. Om man väljer ett el-element får man mjukvärmestyrning vilket innebär att elementet känner av när temperaturen närmar sig den ideala i ett rum och slår då av värmen, för att höja den igen när temperaturen sjunker. Fördelen med en oljefylld radiator är att miljön i ditt hem blir bättre eftersom luften inte blir så torr med en sådan uppvärmning. Om man har ett vattenburet fjärrsystem installerat i sitt hem, kan man använda sig av vattenburna radiatorer. Då kan du variera sätten att värma upp din bostad på eftersom du kan använda dig av många olika uppvärmningssystem som till exempel jord-, berg-, vatten-, sol-och vindvärme.

Att installera element

Hos oss kan du köpa billiga element oavsett vilken typ av radiator du behöver. Att köpa element hos oss gör själva inköpet till ett lätt jobb. Det du måste tänka på är att du behöver kontakta och anlita en behörig elinstallatör för att sätta upp dina element, i alla fall när det gäller ett el-element. När det gäller vattenburna element, får du sätta upp dem själv på väggen, men när det ska anslutas till det elektriska systemet, måste en fackman utföra det arbetet. Det är viktigt att arbetet utförs av en behörig elinstallatör med tanke på säkerhet och försäkring. Dessutom kan den personen hjälpa dig med att räkna ut vilken effekt du behöver ha på dina element för att få ut maximal värme från dem i din bostad. Om du har vattenburet system kan en VVS-auktoriserad person hjälpa dig med råd angående de elementen.