Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

LED-belysning

LED-list & LED-strip

Filtrera

91kr
7030kr
91
91
7030
7030

Visa endast kampanjartiklar

(8)

beslag design

(17)

gelia

(5)

hide-a-lite

(60)

malmbergs

(1)

nordlux

(2)

philips hue

(6)

sunwind

(1)

westal

(7)

Endast snabbleverans

(43)

Sortera

99 Produkter

LED-Strip Hide-a-lite Link

LED-Strip Hide-a-lite Link

fr. 890 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 99 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Hur använder jag LED-belysning?
Vad är fördelarna med LED-belysning?

På bygghemma.se erbjuder vi dig ett stort utbud av ljusslingor och bland dessa finns även många LED-lampor. En billig LED list som har både god kvalité och snygg design hittar du här hos oss. LED list kan användas till mycket men kan ge en snygg belysning i trappan eller sätter man en led list i kök kan bli en fin detalj.

Sedan några år tillbaka har LED-belysning tagit över marknaden tack vore dess energibesparing och långvarighet. Eftersom LED-lampor har en mycket högre livslängd än vanliga ljuskällor lönar det sig i längden. LED-lister finns dessutom i olika färger, bland annat rött, orange, gult och blått. Den vita färgen skapas genom att blanda rött, grönt och blått.

LED - framtidens ljuskälla

Vi på Bygghemma.se är ett byggvaruhus på nätet som erbjuder både låga priser och kunnig kundservice. Varorna du beställer från oss kommer levereras inom 3-5 arbetsdagar, och självklart garanterar vi fri frakt och god service! Vill du köpa LED list rekommenderar vi dig att göra det här hos oss, där det finns ett stort utbud av olika LED produkter. Speciellt framtagna för utomhusbruk, LED spotlights eller LED-tejp: vi har allt.