LED-list & LED-strip

Filtrera

197 kr

9 472 kr

197
197
9472
9472

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Visa enbart nyheter

(4)

beslag design

(9)

hide-a-lite

(65)

malmbergs

(2)

malmbergs home

(1)

markslöjd

(2)

nordlux

(4)

Endast snabbleverans

(31)

Sortera

83 Produkter

LED-list Markslöjd Combine

LED-list Markslöjd Combine

fr. 282 kr 359:-

21%

LED-Strip Hide-a-lite MidLum LPM

LED-Strip Hide-a-lite MidLum LPM

fr. 465 kr/m 489:-

Leveranstid 2-3 veckor

LED-Strip Nordlux Nimba 3M

LED-Strip Nordlux Nimba 3M

544 kr 699:-

Leveranstid 2-3 veckor

LED-Strip Hide-a-lite Link

LED-Strip Hide-a-lite Link

fr. 568 kr1 150:-

51%

LED-Strip Nordlux Nimba 3M Remote

LED-Strip Nordlux Nimba 3M Remote

797 kr 839:-

Leveranstid 2-3 veckor

LED-Strip Hide-a-lite HV

LED-Strip Hide-a-lite HV

fr.3 548 kr3 735:-
LED-Strip Nordlux

LED-Strip Nordlux

fr. 313 kr 329:-

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 83 produkter
1 av 3

På bygghemma.se erbjuder vi dig ett stort utbud av ljusslingor och bland dessa finns även många LED-lampor. En billig LED list som har både god kvalité och snygg design hittar du här hos oss. LED list kan användas till mycket men kan ge en snygg belysning i trappan eller sätter man en led list i kök kan bli en fin detalj.

Sedan några år tillbaka har LED-belysning tagit över marknaden tack vore dess energibesparing och långvarighet. Eftersom LED-lampor har en mycket högre livslängd än vanliga ljuskällor lönar det sig i längden. LED-lister finns dessutom i olika färger, bland annat rött, orange, gult och blått. Den vita färgen skapas genom att blanda rött, grönt och blått.

Hur man använder LED-belysning

LED har med sin långa livslängd och den enkla ljusregleringen en ovärderlig plats i både hem och på kontor. Den har många olika användningsmöjligheter, särskilt på grund av att den kan som LED-tejp sättas fast på nästan vad som helst. Som belysning i duschen, bakom en tavla, i bokhyllan och under köksskåpen. LED-list är enkelt att använda och skapar allt från kontorsbelysning till mysig stämning. De flesta LED-lampor kan dessutom användas utomhus. LED-lampor kan dock ha ett stort kylbehov, vilket bör tillgodoses eftersom det påverkar både livstiden och lyskraften hos en LED-lampa när den blir för varm. All LED-belysning behöver ett driftdon som antingen redan finns vid köp av en LED-ljuskälla, eller så kan det köpas till och kopplas in externt. För att reglera LED-ljus, som att dimma ljuset, måste driftdonet vara av reglerbar typ.

LED - framtidens ljuskälla

Vi på Bygghemma.se är ett byggvaruhus på nätet som erbjuder både låga priser och kunnig kundservice. Varorna du beställer från oss kommer levereras inom 3-5 arbetsdagar, och självklart garanterar vi fri frakt och god service! Vill du köpa LED list rekommenderar vi dig att göra det här hos oss, där det finns ett stort utbud av olika LED produkter. Speciellt framtagna för utomhusbruk, LED spotlights eller LED-tejp: vi har allt.