Vägghylla

Filtrera

199 kr

2 975 kr

199
199
2975
2975

Visa endast kampanjartiklar

(2)

beslag design

(2)

blomus

(2)

in living

(21)

mogihome

(1)

umage

(2)

Svart

(11)

Vit

(9)

Trä/natur

(9)

Grå

(4)

Beige

(2)

Transparent

(1)

Turkos

(1)

Blå

(1)

Grön

(1)

Gul

(1)

Röd

(1)

29 cm

153 cm

29
29
153
153

0,60 cm

186 cm

0.6
0.6
186
186

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

28 Produkter

Du har sett alla 28 produkter

Dags att göra om hemma? Passa på att se över hur du förvarar dina saker i ditt hem. Kanske lever du/ni lite trångt? Utnyttja då det faktum att det går att bygga på höjden, till exempel med en vägghylla, eller en serie av vägghyllor.

En vägghylla är också en möbel

Många glömmer av att en vägghylla också kan vara en central möbel i ett rum. I badrummet, i vardagsrummet, i sovrummet och i hallen. Det går att få till många smarta lösningar med hjälp av vägghyllor, antingen om du köper dem färdiga eller om du väljer att bygga ditt eget hyllsystem. Det är inte bara praktiskt utan snyggt också. På vägghyllan kan du placera det du tycker mest om i ditt hem, till exempel fotografier eller fina ljusstakar och andra prydnadsföremål, för att ge dessa attiraljer ännu mer fokus. Ett annat bra exempel är att inreda sin klädkammare med vägghyllor. Då får du plats med mycket och har smidig tillgång till dina kläder. Köp vägghylla och organisera dina saker på ett sätt som är både praktiskt och ett lyft, rent estetiskt.

Det går att anpassa en vägghylla efter plånboken

Det som är bra med vägghyllor är att det också går att anpassa utseendet på hyllan efter tjockleken på plånboken. Man kan med andra ord själv välja om man vill ha en hylla som är lite billigare, eller om man vill spendera en större peng på ett hyllsystem. Här på Bygghemma.se finns en mängd olika hyllor och hyllplan i varierande prisklasser. Den billigare varianten av en vägghylla är att man köper lite enklare konsoler till vilka man sedan köper en hobbyskiva. Vill man ha lite dyrare varianter kan man köpa metallkonsoler i flera plan, i vilka man sedan sätter in antalet önskade skivor, även dessa i metall. Denna typen av hyllor är också väldigt enkla att rengöra plus att de är väldigt funktionella på grund av att de rymmer mycket saker.

Vägghylla

Bryt av rummet med en färgad vägghylla

För att piffa upp ett rum lite extra är det snyggt att bryta av med en färgad vägghylla. Har du till exempel mycket vitt i rummet kan en röd hylla komma till sin rätt och göra så att rummet får den där extra lilla touchen som man alltid velat ha. Hos oss hittar du jättefina vägghyllor i olika färger och material. Det kan också vara snyggt att blanda olika material i ett rum, har du till exempel mycket trämöbler kan det vara en kul idé att ha en eller ett par hyllor i metall. Var inte rädd för att matcha och blanda!

Vägghyllor i olika format

Det är många som tror att en vägghylla måste vara fyrkantig eller rektangulär för att den ska tilltala ögat. Detta är emellertid fel, snarare är det roligt att piffa upp ett rum med lite annorlunda former. En hylla måste inte vara neutral utan kan bli den där detaljen som lyfter helheten. Även en hylla med en lite mer avancerad form kan ge dig utrymme att ställa saker som du tycker om eller vill ha tillgängliga. Något som också kan ge ett rum ett riktigt lyft det är att blanda olika material i en hylla, att till exempel ha konsoler i metall, men att hyllplanen är i trä eller varför inte i marmor. På Bygghemma.se hittar du mängder av varianter på konsoler och hyllplan.

En mängd hyllor i ett rum

Compact living är ett uttryck som kom att användas flitigt i början på 1990-talet, framförallt i större städer. Man pratade om att få plats med mycket saker på en mindre yta och vägghyllan blev ett populärt inslag i många människors hem. Att ha en eller flera vägghyllor i ett rum är inte bara dekorativt, det är också väldigt praktiskt och ger dig chansen att framhäva dina allra finaste ägodelar på ett generöst sätt. Man behöver inte stirra sig blind på att bara ha till exempel bara böcker i en vägghylla, blanda istället med växter, ljus, en liten radio eller dylikt. Detta gör hyllan mer intressant och roligare att titta på. Det är snyggt att bygga hyllor på höjden och fylla dem med prydnadssaker.

Försköna din förvaring

Bra förvaring är nödvändigt om vi vill ha ett välorganiserat hem. Ofta är det snyggt och praktiskt med en vägghylla som inte tar så mycket plats och som smälter väl in i sin omgivning. Men vi vill även slå ett slag för mer iögonfallande lösningar. Du kan variera färger och material och även välja hyllplan som du sedan målar eller på andra sätt ger en personlig touch som löser din förvaring på ett snyggt och praktiskt sätt. Vi på Bygghemma har ett mycket brett utbud beträffande hyllplan, vägghyllor och konsoler som gör att du kan lyfta utseendet och förvaringsmöjligheterna i ditt hem.