Miele diskmaskin

Köpguiden

Filtrera

7 699 kr

13 790 kr

495
7699
13790
34944

Vit

(3)

Silver

(3)

Stål

(1)

448 mm

598 mm

145
448
598
897

Diskmaskin

(1)

Underbyggd

(4)

Integrerad

(3)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

Miele arbetar för att alltid tillverka produkter av hög kvalitet och det gäller även deras diskmaskiner. Du kan känna dig säker att när du köper produkter från Miele att de kommer att hålla en livstid.

Vad kostar Miele diskmaskin?

Du kan köpa en diskmaskin från miele i många olika prisklasser. En miele diskmaskin finns att köpa från 7600 kronor upp till 12700 kronor. Håll även koll på om det finns erbjudande för miele diskmaskin. Oavsett vilken prisklass av diskmaskin du väljer har de en sak gemensamt - hög kvalitet.

Finns Mieles diskmaskiner på nätet?

Du kan köpa en miele diskmaskin för ett billigt pris online här hos oss på Bygghemma.se. Prisvärd miele diskmaskin kan du köpa här enkelt för att göra ditt liv enklare. Det kommer självklart en garanti på din miele diskmaskin mellan 5-10 år beroende på den du köper. Sök igenom vår hemsida för att hitta en billig miele diskmaskin.

Höjdpunkter

Unik 3D-besticklåda

Möjlighet att variera är inprogrammerad i 3D-besticklådan. Bredd, höjd och djup kan varieras och anpassas till alla sorters disk. Tack vare rader av fällbara hållare i mittendelen får du mer plats för stora delar, som t.ex. salladsbestick eller kockknivar. Genom att sidorna kan justeras går det till och med att placera glas på hög fot i överkorgen.

AutoOpen-torkning

I slutet av diskprogrammet öppnas diskmaskinens lucka automatiskt. På så sätt kommer frisk luft in till disken och till och med sådant som plastbestick blir helt torra. Genom ett särskilt luftflöde skyddas din bänkskiva mot fukt.

PerfectGlassCare - skonsamt program för glasgods

Mjukt vatten underlättar grundlig diskning, men är aggressivt mot glas. Därför är Mieles diskmaskiner utrustade med Perfect GlassCare-teknik. Den garanterar att dina glas diskas skonsamt, så att du kan ha glädje av dem under lång tid.

QuickPowerWash

En oslagbar kombination: Det nya diskprogrammet QuickPowerWash och disktabletterna UltraTabs Multi som anpassats perfekt till programmet uppnår bästa möjliga disk- och torkresultat för normalt smutsad disk på 58 minuter. De specialutvecklade tabletterna har en kortare upplösningstid på bara 2-3 minuter. Det betyder att diskeffekten startar direkt när diskprogrammet har börjat. Resultatet – diskeffektsklass A1.

Vattenförbrukning från 6,5 l

Minimal förbrukning i programmet Automatic med bästa diskresultat och minimal vattenförbrukning. Från en vattenförbrukning på 6,5 liter, vilket är mindre än vad som ryms i en diskho. Därmed har Miele sänkt vattenförbrukningen med 85 % under de senaste 30 åren.