Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL
Glaskeramikspis Gorenje EC62CL

Glaskeramikspis Gorenje
EC62CL
Svart

8 192 krRek.8 995:-
Färg: Svart
Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Glaskeramisk spis och ugn från Gorenje i klassisk look men med moderna funktioner.
Varumärke

Beskrivning

Glaskeramisk spis och ugn från Gorenje i klassisk look men med moderna funktioner.
HomeMade Plus form, en idealisk ugn för professionella resultat
Den rymliga ugnen har en oval form som tydligt efterliknar traditionella vedeldade ugnar. Detta ger optimal luftcirkulation så att maten innesluts helt för att den ska bli mör och saftig på insidan och fantastiskt spröd på utsidan. Luften fördelas ännu bättre i hela ugnen vilket minskar förekomsten av kalla punkter som hindrar jämn bryning. Speciell luftcirkulationsdynamik ger utmärkta förhållanden för professionell tillagning på en eller flera falsar samtidigt.

Gräddning på flera plåtar på olika nivåer
När du väljer en ugn från Gorenje kan du baka kakor på upp till tre olika nivåer samtidigt. Fläkten baktill i ugnen ser till att värmen fördelas jämnt och snabbt. Detta möjliggör en mer effektiv varmluftscirkulation och åstadkommer enastående tillagnings- och gräddningsresultat, samtidigt som du sparar både värdefull tid och energi.

SilverMatte. Ultraresistent, ultraslät yta
Emaljens kvalitet och typ är mycket viktiga faktorer för ugnen och dess funktion. SilverMatte är ett mycket starkt och resistent material som klarar höga temperaturer och pyrolysrengöring vid 500 grader. Beläggningen är fri från mikroporer och används på ugnens ytor samt på bakplåtarna, vilket gör att de tål mycket höga temperaturer, mikrovågor samt ånga. Beläggningen görs i tre lager, reflekterar värme och ger extra isolering. Den aktiva ytan gör att smutsiga matrester bränns vid en högre temperatur vilket också eliminerar mikroorganismer och håller insidan av ugnen steril och säker.

AquaClean, enkel rengöring
AquaClean-funktionen har förbättrats markant pga. helt ny emalj i alla Gorenjes ugnar. Med AquaClean kan du rengöra ugnen på insidan. Du behöver bara hälla en halv liter vatten på bakplåten och sätta på AquaClean-funktionen. Du får synligt resultat både på ugnens yta och på bakplåtarna på bara 30 minuter. Fläckar och fett mjukas upp och kan enkelt torkas av.

BigSpace, stor ugnsvolym
Med sin 70 liters ugnsvolym tillhör Gorenjes ugnar de största på marknaden och rymmer utan problem till och med en kalkon på sju kilo. Trots denna enastående volym kan ugnen ståta med klass A-energimärkning och är en av de mest energieffektiva ugnar som finns på marknaden dag, och detta är uteslutande tack vare dess överlägsna design. Idealiskt när du vill laga flera rätter samtidigt samt för stora släktträffar och middagsbjudningar i hemmet

SuperSize, XXL-plåtar passar i alla ugnar
Med större ugnar kan du tillaga mer mat – inte bara för att luften sprids jämnt på alla nivåer, utan även tack vare de 46 cm breda bakplåtarna i både standard- och kompaktugnarna. Innovativa lösningar gör att interiören kan göras större, och ugnsbredden användas fullt ut. Det finns mer plats på varje ugnsplåt och den överlägsna tekniken ser till att maten tillagas jämnt på alla nivåer.

PerfectGrill, dubbla infraröda värmare för krispig mat
De bästa resultaten i Gorenjes ugnar uppnås med 3D-uppvärmning. De har en stor värmare på utsidan och en liten på insidan. De avancerade modellerna är utrustade med en justerbar värmare som steker maten med den lilla inre värmaren eller med båda värmarna. Värmedistributionen gör att du får perfekta tillagningsresultat varje gång och maten blir spröd på utsidan och saftig på insidan.

Funktioner
- Över- och Undervärme
- Infra grill
- Infra grill med fläkt
- Varmluft
- Nedre värmare med fläkt
- Nedre värmare med varmluft
- Liten infra grill
- Upptining
- FastPreheat - Snabb uppvärmning
- WarmPlate

Dokument

  • domestic-ovens-electric-ovens-85d63e20c3cb A +++ A ++ A + L 65/2014 kWh/ cy cle* kWh/ cy cle* ogr el Gorenje 729470 0,94 0,81 71 A +++ A ++ A + A B C D

Egenskaper

VarumärkeGorenje
Art.Nr.729470
FärgSvart
Spänning230 V
Bredd600 mm
VarmluftJa
Djup600 mm
DisplayNej
Energiförbrukning för konventionell ugn0,94 kWh
Energiförbrukning för varmluftsugn0,81 kWh
GrillJa
Höjd900 mm
StektermometerNej
TimerfunktionJa
Volym71 l
UtförandeTraditionell
EnergieffektivitetA
UgnsrengöringAquaclean
TypGlaskeramikspis
EAN-nr3838782071096