Elgrill: Här är elgrillarna som säljer bäst just nu

Elgrillen är det självklara valet på balkongen. Idag finns det rymliga varianter med praktiska tekniska funktioner som underlättar grillningen. Här får du veta vilka elgrillar som toppar Bygghemmas försäljningslista och tipsar om vad du ska tänka på inför köpet.


Läs också: 
Bäst i test elgrillar: Vi jämför 4 grillar i olika prisklasser

 

Välj rätt elgrill  

Med en elgrill är det bara att sätta in sladden i eluttaget och börja grilla. Tack vare användbara funktioner som integrerad termometer blir det lätt att lyckas vid grillen. När du ska välja elgrill behöver du fundera över hur stor yta du kan avsätta och hur mycket plats du behöver på själva grillen. Vi på redaktionen har tittat på vilka elgrillar som säljer bäst och kan konstatera att Webergrillarna är omåttligt populära. Vår topplista bjuder på grillar i olika storlekar och med lite olika användningsområden. Läs mer om grillarna nedan. 

 

Elgrillar topp 5 - 2020 

1. Weber Pulse 2000 inkl. Vagn

2. Weber Q1400

3. Weber Q2400 inkl. Ställning

4. Weber Pulse 1000

5. Weber Pulse 2000


Se samtliga elgrillar

 

Elgrill Weber Pulse 2000 inklusive vagn

Mest sålda! Weber Pulse 2000 inkl. Vagn

En modern elgrill med brett användningsområde. Dual Zone-systemet gör det möjligt att grilla med två olika temperaturer samtidigt. Grillen har en digital display som visar grillens temperatur och en integrerad iGrill-termometer som låter dig hålla koll på innertemperaturen på maten. Vagn och avtagbara sidobord gör grillen lätt att flytta och underlättar förvaring när den inte används. 

KÖP HÄR: Weber Pulse 2000 inkl. Vagn

 

Elgrill Weber Q1400

Plats 2. Weber Q1400

En enkel elgrill som är lämpar sig bäst för direkt grillning av mindre köttstycken. Den praktiska storleken gör den smidig att ta med på utflykten. Grillen har ett tvådelat gjutjärnsgaller där den ena delen kan tas ur och ersättas med exempelvis en stekplatta i gjutjärn. 

KÖP HÄR: Weber Q1400

 

Elgrill Weber Q2400 inklusive ställning

Plats 3. Weber Q2400 inkl. Ställning

Bekväm elgrill med stativ i största storleken.  Tack vare höjden i locket lämpar sig modellen för både indirekt värme och långtidsstekning. Gott om plats på grillen för hela familjen eller när du bjuder in till grillfest. 

KÖP HÄR: Weber Q2400 inkl. Ställning

 

 

Elgrill Weber Pulse 1000

Plats 4. Weber Pulse 1000

En grill som trots sin nätta storlek har flera praktiska tekniska funktioner såsom digital display och integrerad iGrill-termometer. Rengöringen blir enkel då du kan ta bort grillgaller, skålinredning och droppbricka. Delarna kan diskas i diskmaskin. Vagn kan köpas som tillbehör. 

KÖP HÄR: Weber Pulse 1000

 

 

 

Elgrill Weber Pulse 2000

Plats 5. Weber Pulse 2000

Storebror till Weber Pulse 1000. Här få du även Dual Zone-systemet som gör det möjligt att grilla med två olika temperaturer samtidigt. Grillen är utrustad med digital display och integrerad iGrill-termometer. Det porslinsemaljerade grillgallret i gjutjärn förhindrar att maten fastnar. 

KÖP HÄR: Weber Pulse 2000 

 

Läs också: Välj rätt grill: elgrill, gasolgrill eller kolgrill