Lyxiga badrum: 5 inredningsval som gör vännerna gröna av avund

Drömmer du om ett riktigt lyxigt badrum? Som inspiration har vi på redaktionen botaniserat bland inredningen i den lite dyrare klassen och hittat något både för den som gillar retrokänsla och för den som vill ha det allra senaste.

Vad sägs om en jättetakdusch (som verkligen sitter i taket) eller en handgjord handdukstork från Italien? Badrummet är den perfekta platsen att unna sig det där lilla extra. Bland inredningen nedan hittar du både det trendiga “retro och romantiska”, det tidlöst vackra och det supermoderna. Om du inte har råd just nu kan du ju alltid unna dig att drömma en stund!

 

 

 

 

Lyxigt kopparbadkar

Är du ute efter den retroromantiska looken? Spana in detta badkar med polerad insida och yttersida av hamrad koppar med antikbehandlad yta. Dessutom är badkaret 100 procent återvinningsbart!

Rek. pris 38 819 kr.

 

KÖP HÄR: Badkar GemLook 251130

 

 

 

Tvättställ Laufen Il Bagno Alessi One Tuna

Tvättställ i tidlös design

Den hyllade italienska designern Stefano Giovannoni har skapat ett tidlöst och samtidigt nyskapande sortiment med badrumsinredning. Här ett vackert tvättställ med tekniskt smarta lösningar.

Rek pris 27 020 kr.

 

KÖP HÄR: Tvättställ Laufen Il Bagno Alessi One Tuna 814971

 

 

 

Handdukstork Sanova Parma

Handgjord handdukstork i mässing

Denna handdukstork från Sanova görs för hand i Italien! Tillverkad av mässing och framtagen med en unik känsla för kvalitet och design.

Rek. pris 11 500 kr.

 

KÖP HÄR: Handdukstork Sanova Parma EL 500

 

 

 

Duschblandare Hansgrohe Axor SwowerSolutions

Duschblandare i minimalistisk design

Det här är duschblandaren för dig som vill ha en modern och exklusiv känsla i badrummet. Komplettera med handdusch och takdusch i samma serie för en perfekt helhet.

Rek. pris. 29 871 kr.

 

KÖP HÄR: Duschblandare Hansgrohe Axor ShowerSolutions 800

 

 

 

Takdusch Hansgrohe Axor ShowerSolutions

Takdusch som tar badrummet till nya nivåer

Blir det mer exklusivt än så här? Denna takdusch imponerar inte bara på dina vänner utan bjuder också på en fantastisk duschupplevelse. Utrustad med tre olika stråltyper och integrerad belysning om du så vill.

Rek. pris 124 468 kr.

 

KÖP HÄR: Takdusch Hansgrohe Axor ShowerSolutions ShowerHeaven

 

 

Se all vår inredning i badrum