Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Stor cirkelsåg: 4 populäraste cirkelsågarna just nu

Är du ute efter en stor och pålitlig cirkelsåg som garanterat får jobbet gjort? Vi har tagit reda på vilka cirkelsågar som sålt bäst hos oss hittills under året. I artikeln nedan hittar du hela topplistan, så att du enkelt ska kunna välja den bästa modellen för just dina behov.

Av Bygghemma-redaktionen2023-09-05

 

Se hela vårt utbud av cirkelsågar här

 

En cirkelsåg är perfekt när du vill såga raka och/eller långa spår. Det finns både batteridrivna och elektriska cirkelsågar på marknaden och vilken som är bäst för just dina behov beror på hur och var du vill kunna använda den. Det kan också vara bra att dubbelkolla om det är en cirkel- eller sänksåg du behöver. Verktygen är lika varandra i mycket, men till skillnad från cirkelsågen kan sänksågens klinga sänkas ner i materialet uppifrån. Vill du exempelvis kunna såga ut ett hål i mitten av en skiva är det därför bättre att välja en sänksåg.

 


Populäraste stora cirkelsågarna just nu

1. Cirkelsåg Bosch Power Tools PKS 66 AF

2. Cirkelsåg AEG Powertools BKS18C2-0 Utan Batteri

3. Cirkelsåg Makita HS7601J

4. Cirkelsåg Makita 5008MGJ

 

 

Mest sålda! Cirkelsåg Bosch Power Tools PKS 66 AF

En eldriven, effektiv och ergonomisk cirkelsåg med Softgrip handtag, vilket gör den mer bekväm att hantera. Sågen är utrustad med en kraftig motor, CuControl för kontrollerad frihandssågning samt en kompakt styrskena som hjälper dig när du måste såga riktigt rakt. Sågens snabblåsningsspakar låter dig göra noggranna inställningar av både sågdjup och geringsvinkel och har säkerhetsbrytare med dubbelsidig startspärr för att förhindrar oavsiktlig start av maskinen. Maskinen har en klingdiameter på 190 mm och och ett maximalt sågdjup på 66 mm. 

KÖP HÄR: Cirkelsåg Bosch Power Tools PKS 66 AF  

2:a plats. Cirkelsåg AEG Powertools BKS18C2-0 Utan Batteri

Batteridriven cirkelsåg med övre skyddskåpa tillverkad i metall, undre av tålig plast. Sågen är utrustad med en 165 mm klinga med hålstorlek 20mm, har maximalt sågdjup 57mm (40mm vid 45°) samt geringssågning upp till 50° (36mm). Stödhandtag och dammutsug finns också. Levereras med 1 st parallelanslag. Batteri och laddare medföljer ej. 

KÖP HÄR: Cirkelsåg AEG Powertools BKS18C2-0 Utan Batteri

Köp batteri och laddare 

 

 

3:e plats. Cirkelsåg Makita HS7601J

En eldriven cirkelsåg med effektiv och hållbar motor på 1 200 W. Det maximala skärdjupet är på 66 mm och tack vare sågens kompakta design ökar transmissionen och säkerheten. Låg ljudnivå för bekväm arbetsmiljö. Levereras med MAKPAC, som är en förvaringsväska. 

KÖP HÄR: Cirkelsåg Makita HS7601J

 

 

4:e plats. Cirkelsåg Makita 5008MGJ

En eldriven cirkelsåg som levererar smidig sågning med hög precision. Sågen har en lätt och slitstark konstruktion tack vare bord och skärskydd i magnesium. Det ergonomiska och gummibeklädda handtaget medför en säker och komfortabel arbetsställning. Levereras i MAKPAC, som är en förvaringsväska.

KÖP HÄR: Cirkelsåg Makita 5008MGJ 

 

Hittade du ingen produkt som föll dig i smaken? Se fler cirkelsågar här

Köp skyddsglasögon

Köp arbetshandskar

Köp hörselskydd


Läs också: Bäst i test motorsåg

Läs också: Såga i metall – 4 verktyg du kan använda för att kapa metall

Läs också: Populäraste multiverktygen just nu 

Populära artiklar

Andra som läste artikeln läste också