Spabad utomhus: Här är de populäraste spabaden

Är du på jakt efter ett spabad men har svårt att bestämma dig för vilket? Vi har tagit reda på vilka fem spabad som sålde mest hos Bygghemma under 2019. Kanske även du hittar din favorit bland dessa storsäljare.

 

Ett spabad är ett måste för dig som älskar att bada året runt - vare sig du bara vill koppla av en stund eller plaska med hela familjen. Att ha ett eget spabad blir allt mer populärt och utbudet av olika modeller är stort. Här nedan kan du läsa mer om de fem spabad som är populärast bland Bygghemmas kunder just nu.

 

LÄS MER: Bubbelbadkar: 7 populära modeller

 

Mest populära spabad 2019

1. Spabad Landskap Hekla

2. Spabad Landskap Eldfell

3. Spabad Swebad Diamant V2

4. Spabad Comfort Garden Pluto

5. Spabad Landskap Hengill

 

Spabad

1:a plats. Spabad Landskap Hekla 103 Jets

Högst upp i försäljningslistan hittar vi Hekla från varumärket Landskap. Ett rymligt spabad med fyra ordentliga sittplatser och två liggplatser. Hekla har totalt 103 Jetmunstycken som masserar hela kroppen. Isoleringen är gjord för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat och värmare, display och kontrollbox är från Balboa. LED-belysning vid vattenlinjen ingår. Rek. pris 79 990 kr.

KÖP HÄR: Spabad Landskap Hekla 103 Jets

 

 

Spabad

2:a plats. Spabad Landskap Eldfell 82 Jets

På andra plats hittar vi Eldfell ett annat spabad från Landskap. Eldfell är ett rymligt spabad för fem personer med fyra ordentliga sittplatser och en liggplats. Totalt finns det 82 jetmunstycken för massage, och värmare, display och kontrollbox är från Balboa. Även detta spabad är isolerat för att klara kraftigt nordiskt vinterklimat. LED-belysning ingår. Rek. pris 79 990 kr.

KÖP HÄR: Spabad Landskap Eldfell 82 Jets

 

Spabad

3:e plats. Spabad Swebad Diamant V2

På tredje plats i försäljningstoppen hittar vi Diamant V2 från Swebad. Detta prisvärda spabad har fem sittplatser och en liggplats. Totalt finns det 27 jetmunstycken, varav 10 är roterande jets i liggdelen. Styrsystemet är från Balboa och med de ledbelysta justeringsvreden kan du enkelt justera massageeffekten. Isoleringslocket har åtslutande design för bättre avrinning av snö och vatten. Locklyft ingår. Rek. pris 45 900 kr.

KÖP HÄR: Spabad Swebad Diamant V2

 

Spabad

4: plats. Spabad Comfort Garden Pluto 23 Jets

På fjärde plats kommer Pluto från Comfort Garden. Ett prisvärt spabad med två liggplatser och tre sittplatser. Massage genom 23 jetmunstycken, varav 3 är utrustade med hydroterapi, som bygger på en kombination av värme, vattnets bärkraft och massage som minskar spänningar i muskler och leder. Badet är isolerat med polyuretanskum och utrustat med den senaste teknologins styrsystem och värmare från Balboa. Rek. pris 48 995 kr.

KÖP HÄR: Spabad Comfort Garden Pluto 23 Jets

 

Spabad

5:e plats. Spabad Landskap Hengill

På femte plats hamnar Hengill - ett lyxigt spabad från Landskap. Fyra ordentliga sittplatser och två liggplatser ger gott om utrymme. Totalt finns det 105 jetmunstycken, varav 67 mikro jets, 29 medium jets, 9 hydro massage jets. Hengill har styrsystem från Balboa och levereras med ett Wifi-system som gör att du enkelt kan ansluta spabadet till ditt hemnätverk, spela musik i högtalarna genom din smartphone och styra temperatur och funktion från Balboa water groups egna app. Badet är också utrustat med en air blower för aromaterapi, där du kan tillsätta valfri doft när du badar. Rek. pris 99 995 kr

KÖP HÄR: Spabad Landskap Hengill


Se alla utomhusspa hos Bygghemma