Flugfångare & insektsdödare

Filtrera

19 kr

3 514 kr

19
19
3514
3514

greenline

(2)

kellfri

(2)

nelson garden

(6)

neudorff

(10)

silvandersson

(4)

silverline

(4)

willab

(1)

Flugfångare

(4)

Myra

(7)

Krypande insekter

(1)

Geting

(2)

Flygande insekter

(2)

Myrpulver

(1)

Mygg

(2)

Myrdosa

(1)

Flugfångare, elektrisk 2x20W

(1)

Insekt

(2)

Elektrisk flugfångare

(1)

Endast snabbleverans

(27)

Sortera

29 Produkter

Du har sett alla 29 produkter

Oavsett vilken årstid det är så är flugor alltid lika irriterande. När flugorna börjar invadera hem och uteplatser är det dags att skaffa bra flugfångare. Det finns flera olika sorters flugfångare. Allt från klistrig tape som fästs i fönstren, till traditionella klistersnören som hängs upp i taket. Det finns nu även flera former av elektriska eller gasdrivna insektsdödare och insektsskrämmare som även fungerar på flugor. Med dessa kan du sitta ute och ha fönster öppna hela dygnet utan att drabbas av flugorna. För att slippa irriterande och i vissa fall hälsofarliga flugor, är flugfångare en mycket bra investering som du garanterat inte kommer att ångra.

Varför använda flugfångare?

Det finns flera olika sorter flugfångare och insektsdödare. Många av dem innefattar klistriga remsor som antingen lätt hängs upp eller klistras fast där flugor samlas. Dessa innehåller ofta inga gifter men kan klistra fast både fingrar och päls ordentligt om man har barn eller djur. Det finns också elektriska insektsdödare dit flugorna dras med hjälp av speciellt ljus. Denna typ av flugfångare är mycket effektiv och kan lätt hängas upp högt så inte barn och djur kommer åt dem. Att använda flugfångare har flera fördelar. Man slipper för det första alla surrande och irriterande flugor. Genom att man minskar antalet flugor minskar man också risken att drabbas av de sjukdomar flugor kan föra med sig och infektera till exempel mat med. Idag är de flesta flugfångare giftfria, eller kan fyllas med till exempel vanlig saft.

Flugfångare för alla tillfällen

När du vill köpa flugfångare kan du göra detta hos Bygghemma. Här finns flera olika sorters flugfångare för att du ska kunna hitta en som passar just ditt hem. Oavsett om du vill ha en hängande eller stående flugfångare, eller om du vill ha en eldriven insektsdödare så hittar du det här till bra priser. Alla våra produkter har mycket hög kvalitet.