Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  0%

  Robotgräsklipparinstallation Medium, 500-1000 kvm

  Paket + kr

  Tillval + kr

  4 295 kr


  Denna produkt säljs inte separat utan går endast att köpa tillsammans med andra produkter.

  Beskrivning

  Installation Robotgräsklippare Medium
  Installation Medium är en tjänst för dig som vill ha hjälp att installera och ta i bruk din robotgräsklippare. I installationspaketet ingår det att våra installatörer gräver ned begränsningskabel och eventuell guidekabel med en kabelnedläggningsmaskin. Installatören kommer hem till dig på avtalad tid och har med allt installationsmaterial som behövs.
  I Installation Robotgräsklippare Medium ingår max 250 meter kabel. Paketet är utformat till dig som har en gräsyta upp till 1000 kvm, men detta påverkas av gräsytans komplexitet. Skulle det behövas mer kabel än vad som ingår i ditt valda installationspaket debiteras den av installatör vid installationstillfället och kostar 10 kr/ meter (nedgrävd).
  Vid installationstillfället inspekteras klippytan och laddstationen placeras på bästa möjliga plats. När kabeln grävts ned slutförs installationen med ett funktionstest, ett körschema programmeras och du som kund får en demonstration av maskinen. Vår installatör ger dig även tips för hur du håller roboten i god kondition samt gör en grovstädning.

  Som kund ansvarar du för:
  - Att gräsmattan är nyklippt inför installationen och fri från föremål.
  - Att det finns ett jordat eluttag tillgängligt (obs själva elarbetet ingår inte i installationskostnaden). Vi rekommenderar att strömmen dras fram efter installationen.

  Det är inte möjligt att göra rotavdrag för denna tjänst.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Svensk Installationspartner
  Art.Nr. IRLM-MU
  Installationsinställning lawnmover_installation20190618

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!