Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Trädgårdssoffa

Soffa i konstrotting

Filtrera

1895kr
22226kr
1895
1895
22226
22226

Visa endast kampanjartiklar

(7)

comfort garden

(10)

denoord

(1)

hillerstorp

(8)

lifestylegarden

(7)

550mm
2550mm
550
550
2550
2550

Mittdel

(8)

Hörndel

(4)

Loungesoffa

(5)

Soffa

(3)

Vänsterdel

(1)

Fåtölj

(1)

Hörnsoffa

(2)

Högermodul

(1)

Loungegrupp

(1)

Svart

(8)

Grå

(10)

Beige

(7)

Brun

(2)

Trä/natur

(1)

Vit

(1)

Sortera

26 Produkter

Du har sett alla 26 produkter

Vanliga frågor om

Hur tar jag hand om en soffa i konstrotting?
Finns det konstrottingsoffor i mindre storlek?
Behöver jag ställa undan min soffa om vintern?

En konstrottingsoffa är förmodligen den mest populära utemöbeln. De är sköna, lätta att rengöra och väldigt snygga. Det finns flera stycken modeller att välja bland och passar därmed till små utrymmen såväl riktigt stora verandor. På Bygghemma.se hittar du ett stort utbud av soffor i konstrotting till riktigt sköna priser.

Lättskött konstrottingsoffa

Att ta hand om din soffa i konstrotting på bästa sätt är väldigt lätt. För att rengöra den använder du en svamp och vatten. Är den mycket smutsig kan du använda ett rengöringsmedel men tänk på att läsa vad som gäller på just din soffas skötselråd. Vissa rengöringsmedel innehåller nämligen slipmedel som kan skada soffan. Många soffor klarar av att stå ute under vintern men trivs så klart bäst med ett skydd.

I en konstrottingsoffa sitter du alltid bekvämt. Soffan är lika skön att läsa en bok i som den är att sitta och prata i goda vänners lag en helkväll. De är dessutom otroligt snygga och lättplacerade. Soffor i rotting passar i alla hem oavsett stil. Välj klassiskt vita dynor för medelhavsinspiration eller retrodynor för en härlig färgklick, valet är ditt. Du kommer inte att bli besviken när du väljer konstrotting som material till din nya soffa