Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Garagestommar | Bygg ditt egna garage

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Är du i behov av ett nytt garage men saknar kunskapen om hur man bygger från grunden? Då kan en garagestomme vara ett bra alternativ för dig. Ditt nya garage kommer bli färdigt på nolltid.

Ett garage av hög kvalitet

Om du köper en garagestomme med storlek på 25 kvadratmeter innebär det att du slipper ansöka om bygglov innan du monterar den på din tomt. Stommen är tillverkad av högkvalitativa och väl kontrollerade reglar med hög hållfasthet, du kan därmed vara säker på att ditt nya garage lever upp till alla gällande säkerhetsföreskrifter.

Med leveransen av din nya garagestomme medföljer även monteringsanvisningar. Om du har erfarenhet från byggbranschen bör du själv kunna montera ditt garage, i annat fall kan det vara klokt att kontakta en yrkesman. Eftersom du själv väljer vart dörrar och fönster skall sitta kan du skräddarsy byggnaden helt efter dina egna behov.