Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Garageinredning & garageförvaring

Garageinredning & garageförvaring

Filtrera

2419kr
31713kr
17
2419
31713
61995

blåkläder

(1)

boxer

(10)

canopia by palram

(1)

einhell

(1)

elfa

(31)

etc

(1)

fast

(5)

fristads

(3)

gardena

(1)

habo

(37)

homeworx

(19)

husqvarna

(1)

hörby bruk

(2)

l.brador

(1)

lundbergs

(13)

malmbergs

(4)

miller`s

(18)

pisla

(1)

raaco

(11)

snickers workwear

(3)

sumake

(1)

teng tools

(24)

thule

(2)

wiha

(1)

wolfcraft

(11)

zarges

(1)

Endast snabbleverans

(24)

Sortera

24 Produkter

Du har sett alla 24 produkter

Vanliga frågor om

Vad finns det för typer av garageinredning & garageförvaring?
Finns det garageförvaring för småsaker som skruvar och bollar?
Tar garageinredning & garageförvaring stor plats?

Ett garage som är välorganiserat och genomtänkt är bekvämt att jobba i och trevligt att vistas i. När var sak ligger på sin plats kan man både få mer golvutrymme, arbetsyta och plats med diverse verktyg samt maskiner. I den här kategorin hittar du allt du behöver när det kommer till garageförvaring och garageinredning. Om du spenderar mycket tid i garaget och har många olika verktyg kan det till exempel vara en utmärkt idé att investera i ett förvaringssystem. Ett sådant kan man få i många olika storlekar och börjar man med ett litet kan man bygga ut det över tid.

Garageförvaring - Ett komplett förvaringssystem

Det allra viktigaste när man försöker skapa ett välorganiserat garage är att fokusera på golvytan. Har man mycket fri golvyta känns utrymmet större och den lediga ytan ger mycket utrymme för att parkera bilen eller göra olika projekt på. Olika redskapshållare och krokar gör det lätt att komma igång med inredningen. Vanligtvis sätter man upp dessa direkt på väggen eller på en bär- eller kroklist. Vill du ha ett komplett väggsystem garageförvaring kan du hitta många olika storlekar och varianter. Dessa förvaringssystem passar utmärkt till mindre verktyg som till exempel skruvmejslar, hammare och borrmaskiner. Komplettera med olika hållare för redskap samt en lagerhylla för att skapa ett perfekt system som garanterat ser till att allt ligger på rätt plats.

Strukturera med praktisk inredning till garage

I vårt stora sortiment hittar du alla produkter du behöver för garageinredning, dessutom erbjuder vi våra varor till riktigt låga priser. Genom att rätt verktyg ligger på rätt plats minskar du risken för att förlägga saker, dessutom skapar du en trevlig arbetsmiljö. Om du vill ha tips på garageinredning som passar dina behov kan du kontakta vår duktiga kundtjänst som gärna hjälper till.