Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Skruv

Gipsskruv

Filtrera

55kr
835kr
55
55
835
835

Visa endast kampanjartiklar

(11)

fast

(11)

grabber

(5)

västsvensk byggskruv ab

(8)

25mm
75mm
25
25
75
75
3.5mm
5.2mm
3
3.5
5.2
6

Endast snabbleverans

(19)

Sortera

24 Produkter

Du har sett alla 24 produkter

Vanliga frågor om

När ska jag välja gipsskruv?
Fungerar samma gipsskruvar inne och ute?
Fäster gipsskruvar även i stål?

När du skall fästa hyllor, tavlor eller krokar på väggar eller i taket är det viktigt att du använder rätt typ av skruvar beroende på vilket material ytan har. När det kommer till ytor som är gjorda av gips är det här speciellt viktigt, eftersom gips är ett poröst material som lätt kan gå sönder om man använder fel skruvar. Istället för att riskera att väggen eller taket förstörs kan du enkelt köpa gipsskruv hos oss på Bygghemma. Skruvarna gör det möjligt för dig att installera det du behöver utan att behöva vara orolig för att ytan kommer förstöras eller inte klara av vikten.

Hur du använder en gipsskruv

Det finns olika typer av gipsskruvar att välja mellan. Det första som avgör val av skruv är hur hårt materialet är. Om en gipsskiva exempelvis skall fästas mot ett hårdare material krävs också en skruv som är hårdare, medan man kan ha en mjukare skruv ifall det endast är gips man skall skruva i. Skall man fästa något i taket eller på väggen rekommenderas det alltid att man använder skruven tillsammans med en speciell gipsplugg. Det andra som avgör vilken skruv du skall välja är hur tjockt materialet man skall skruva i är. Ju tjockare material, desto längre skruv behöver du. En grundregel är att skruven skall vara dubbelt så lång som materialet den skall fästas i.

Köp gipsskruvar hemifrån

När du behöver gipssskruv kan du alltid vända dig till oss på Bygghemma. I vårt sortiment hittar du gipsskruv som du enkelt kan klicka hem. När du beställer ditt byggmaterial slipper du leta i butiker för att hitta rätt, och kan istället lägga ner din tid på roligare saker. Behöver du hjälp före eller efter ditt köp är du välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst!