Golv, kakel och klinkers

Bygghemma har ett av Sveriges största golvsortiment! Här hittar du tusentals golv olika modeller i olika typer så som trägolv, laminatgolv, plastgolv och klinker. Marknadens mest kända varumärken finns representerade och vi ser dagligen till att ge dig de bästa priserna.

  • Ett av Sveriges största golvsortiment
  • Alltid bra erbjudanden på starka märken
  • Fraktfri hemleverans

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Golv, kakel och klinkers

Golv, kakel och klinkers en bra investering för ditt hus och din trivsel. Det som många lägger en stor tyngdpunkt på när de bygger ett nytt rum är vilket typ av golv ska vi ha. Det finns alltifrån slitstarka laminat golv som passar perfekt i barnens rum då detta golv tåler mycket lek och aktivitet. Medan i badrummet kan det vara vackert med ett golv i kakel som ger ett väldigt elegant men ändå diskret intryck. Det gäller att välja golv och kakel med omsorg därför kan det vara skönt att istället för stressa runt i olika affärer sätta sig ner när du har tid över och titta på det varierande utbud vi har här på Bygghemma.

Du kan även läsa mer under varje produkt om just den aktuella produkten så att du är säker på att hitta det golv och kakel som rummen i ditt hus verkligen förtjänar. Förutom att golv och kakel kan vara väldigt vackra och funktionella så höjer även ett nytt kakel eller golv värdet på huset vilket gör det till en bra investering du kan ha nytta av både när det används men även vid försäljning. Kolla in alla våra varianter av golv och vårt vackra sortiment av kakel.