Bricka & underlägg | Kompletterar din dukning

Filtrera

69 kr

152 kr

69
69
152
152

horredsmattan

(2)

svanefors

(5)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

Ingen dukning känns riktigt komplett utan ett snyggt underlägg. Här på Bygghemma kan du hitta brickor, bordstabletter och underlägg billigt online. Eftersom bordstabletter är ett så enkelt sätt att förnya sitt matrum och sin dukning med, samtidigt som det är en relativt billig produkt, kan man utan att skämmas gå lös ordentligt och köpa flera olika varianter.

Vilket material ska jag välja?

Plast, tyg eller något naturmaterial. Det finns bordstabletter i alla möjliga material och vad som är rätt för just dig beror på vilka förväntningar du har. Är underlägget först och främst ett sätt att skapa en effektfull eller vacker dukning på? Eller ska det också jobba dubbelt som skydd vid kladdiga familjemiddagar? Läs instruktionerna för hur du bäst sköter om ditt nya underlägg först. Många underlägg går enkelt att tvätta i maskin på 40 grader. Andra torkas bäst av med en våt trasa.

Finns produkten i en annan färg?

Ja, ofta finns underläggen här på Bygghemma i flera olika färger. Så om mönstret på ett underlägg känns helt rätt men du inte är riktigt övertygad om att färgen är den bästa, klicka in på produkten och kolla om något av de andra färgalternativen kan passa din önskade stil bättre.