Jultomtar

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En jul utan jultomte fungerar helt enkelt inte! För familjer med barn behövs det också en riktig livs levande på julafton, men även för andra skulle det kännas annorlunda på fel sätt om vi saknade prydnadstomtar. Fast jultomte inte är en sed som funnits i hundratals år i Sverige är ändå traditionen stark och etablerad bland nutida svenskar. Ett glädjeämne som sätter den rätta tonen i förberedelserna inför jul och som följer oss över högtiderna.

Kan det finnas för många tomtar i ditt hem?

Detta är en fråga som det tvistas om. Många av oss anser att vid advent och jul är det “ju fler, ju bättre” som gäller. Andra menar att strategiskt placerade tomtar är stiligare än en större mängd. Oavsett din åsikt i frågan har vi på Bygghemma det rätta för dig som ännu inte fyllt din kvot av fina jultomtar. Eller kanske en älskad jultomte har drabbats av ett irreparabelt olycksfall förra julen eller under sommarvilan, och behöver ersättas?

Vilken jultomte ska jag välja?

Denna den svåraste av alla frågor beror på din smak. Klurig, glad, stiliserad? Att köpa jultomtar är inte alltid lätt! Du kan vara säker att hitta rätt när du handlar billigt online hos oss här på Bygghemma.