Prydnadssaker | Dekorera ditt hem

Filtrera

157 kr

892 kr

157
157
892
892

bosign

(5)

mogihome

(10)

spring copenhagen

(11)

Endast snabbleverans

(26)

Sortera

26 Produkter

Du har sett alla 26 produkter

Man placerar ut prydnadssaker för att göra ett rum mer hemtrevligt. De föremål man väljer att pryda hemmet med vittnar också om ägarens personlighet och intressen och de skapar en ombonad atmosfär.

När köper man prydnadssaker?

Många köper prydnadssaker när de är på resa, går på loppis eller bara råkar se något snyggt i en affär. På en utställning med konsthantverk frestas man ofta att köpa något, kanske som en födelsedagspresent. Annars är det väl mest till jul och påsk vi blir lite extra ivriga att införskaffa något fint att pynta hemmet med. När man flyttar in i ett nytt boende kan det också vara inspirerande att skaffa nya prydnadssaker. Köp dem billigt online här hos oss på bygghemma.se.

Vilka prydnadssaker är vanligast?

Olika saker är moderna under olika epoker. Vi har sett till exempel hela serier med prydnadsföremål från Rosa Ljung i olika färgställningar. Det är allt från katter och fåglar till vaser och ljusstakar. Iittala-ljusstakar och glasföremål är det också många som har. Bland våra vanligaste prydnadssaker kan nämnas tomtar, änglar, fåglar, porslinshundar, ljusstakar och vaser. Vi har en tendens att samla på sådana saker. Har vi fått sådana föremål som present, behåller vi dem gärna.