Filtrera

19 kr

4 815 kr

8
19
4815
4815

Låshus

(4)

Hänglås

(25)

Behörssats

(3)

Skjutregel

(8)

Grindklinka

(4)

Cylinder

(5)

Cylinderring

(2)

Grindlås

(2)

Fönsterlås

(7)

Ledhasp

(7)

Magnetlås

(2)

Kasthake

(5)

Wirelås

(2)

Slutbleck

(3)

Dörrkedja

(1)

AD-lås

(2)

Excenterlås

(8)

Låssats

(1)

Cylinderförlängare

(2)

Boxlås

(1)

Nyckelring

(1)

Trådhasp

(1)

Nyckelbricka

(1)

Dörrspärr

(1)

Dörrlås

(4)

Säkerhetsslutbleck

(1)

Vajer

(1)

Låskätting

(1)

Märkring

(1)

Hänglåsbleck

(1)

Tryckroddarfjäder

(1)

Fönsterlåshake

(2)

Endast snabbleverans

(107)

abus

(9)

anchor

(4)

assa abloy

(62)

berglund

(1)

beslagsboden

(12)

blomus

(1)

fas

(6)

fix

(2)

fontanot

(1)

habo

(203)

habo selection

(2)

hoppe

(29)

jabo

(4)

kreafunk

(3)

miller`s

(115)

nordan

(2)

nordiska fönster

(1)

roca

(1)

secuyou

(1)

vision home

(10)

yale

(7)

Sortera

115 Produkter

Du har sett 36 av 115 produkter
1 av 4

Man brukar säga att även den allra bästa dörrkonstruktion aldrig är riktigt säker om den inte är försedd med ett bra lås. Det är inte bara vid nykonstruktioner som det är dags att byta till nya lås, även när du flyttar till ett nytt hus kan det kännas skönt att byta dessa. Ett bra och modern produkt av den här typen gör det betydligt svårare för tjuvar och ovälkomna gäster att ta sig in i ditt hem. Att byta låsanordning är enklare än vad många tror. I den här kategorin kan du välja mellan en rad olika lås online från välkända tillverkare.

Olika typer av lås

En låsenhet består av ett låshus, en låscylinder samt ett slutbleck och förstärkningstillbehör. Det som vi ofta kallar för ett klassiskt dörrlås är ett så kallat cylinderlås. Det är lätt att manövrera med ett vred på insidan. Ett tvåfunktionslås är finurligt ur säkerhetssynpunkt, när det har låsts med nyckel utifrån kan det endast låsas upp med nyckel inifrån. När det låsts med vred inifrån kan det däremot även öppnas med vred. Tillhållarlås är lås vars låshus är utrustade som med skivor som fungerar som spärrar. Den här typen av lås måste alltid öppnas med nyckel, vanliga modeller är sjutillhållarlås och niotillhållarlås. I kategorin låskista & låshus hittar du låsenehetens ”kärna”. I produktgruppen låscylinder & låskolv kan du välja mellan olika behörspaket och låssatser. Letar du efter hänglås eller låsbeslag? I vårt utbud hittar du självklart även dessa produkter.

Säkra lås som håller hög kvalitet

Är det dags att köpa lås? Här på bygghemma.se har vi ett stort utbud av kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Hos oss hittar du kompletta låspaket såväl som reservdelar från välkända tillverkare. Utforska vårt sortiment av dörrlås och andra produkter som håller ovälkomna gäster borta från ditt hem och dina ägodelar. Vår kunniga kundtjänst hjälper dig gärna vid eventuella frågor.