Badkar Lyfco Fristående Damsko

Badkar Lyfco Fristående Damsko
Badkar Lyfco Fristående Damsko
33%
Rek. pris 38 999 kr
25 988 kr

Delbetala från  546 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Det här är badkaret för dig som inte nöjer dig med det normala standardbadrummet utan vill ha något extra! Badkaret är helgjutet i en enda solid konstruktion med vackra och asymmetriska linjer som bildar formen av en damsko. Dess utformning ger dig oändliga möjligheter när det gäller hur du väljer att placera ditt badkar i ditt badrum. Badkaret kan placeras helt fritt mitt i ett stort luftigt badrum, eller intill en vägg precis som klassiska raka badkar, endast fantasin sätter gränsen.
För högsta hållbarhet är karet tillverkat i 100 % ren, slitstark högkvalitetsakryl. Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd. Badkaret riskerar därför inte att tappa färgen och gulna med tiden.

Exklusiv, ergonomisk design och mjuka former
Badkaret har en exklusiv design och de mjuka formerna är en fröjd för ögat. Karets mjuka utformning ger även en ergonomisk form för högsta möjliga komfort och det generösa djupet gör att hela kroppen får plats under vattenytan.

Badkarets medföljande bottenventil har en så kallad push-design. Man trycker lätt på bottenventilen för att öppna och stänga den.

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.206-1-23
Längd1800 mm
Bredd800 mm
Höjd1250 mm
PlaceringFristående
MaterialAkryl
BlandareNej
FärgSvart
FormAsymmetrisk
Front och GavelHelgjutet kar
ÖverfyllnadsskyddJa
TypFristående badkar
Baddjup750 mm
Antal Personer1 st
Volym500 l
BottenventilJa
Vikt90 kg