Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Laminatbänkskiva | Bänkskiva till kök i laminat

Filtrera

1245kr
2135kr

boa

(17)

lundbergs

(4)

Gråsvart

(3)

Brun

(4)

Svart

(3)

Gråbrun

(3)

Gråmelerad

(2)

Vit

(2)

Brunmelerad

(2)

Marmor

(1)

Grå

(1)

Svart/Vit

(1)

Granitgrå

(1)

Svartmelerad

(1)

Gråmelerad/Svart

(1)

Beige

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Vanliga frågor om

Varför välja bänkskiva i laminat?
Kan jag använda bänkskiva i laminat överallt?
Vilken bänkskiva i laminat passar mitt kök?

Praktiskt med laminat som bänkskiva

Laminat är ett mycket praktiskt och lättskött material som inte behöver någon form av underhåll. Med våra bänkskivor i laminat kan du enkelt ändra utseendet i ditt kök både på ett billigt och enkelt sätt. En laminatskiva finns i en mängd olika utföranden, vad sägs till exempel om mörkt trä eller marmor? Oavsett vilken stil du har hemma så kan du enkelt hitta en som passar hos oss på Bygghemma. Materialet är också mycket hygieniskt och lätt att hålla rent, något som är extra viktigt i ett utrymme som ett kök där det ofta blir mycket spill och där det lagas måltider.

Förnya köket med laminatskivor

Slitna ytor med repor och fläckar gör att ditt kök ser nedgånget och slitet ut. Det är dessutom ohygieniskt med bänkskivor som har skador där bakterier kan samlas. Med en bänkskiva i laminat åtgärdar du snabbt detta på en enkelt och billigt sätt. Du behöver sedan inte heller tänka på underhåll eftersom en bänkskiva i laminat inte behöver behandlas på något sätt till skillnad från en skiva i till exempel trä. De skivor du hittar hos oss har postformade framkanter och kommer med kantlist till de råa kortsidorna. Det gör att du enkelt kan anpassa din skiva för det utrymme de ska använda den till. Det enda du behöver göra är att såga till den och sedan fästa kantlist på den råa kanten.

Välj bland olika bänkskivor i laminat

Hos Bygghemma hittar du praktiska laminatskivor i en rad olika utföranden. Välj mellan utseenden såsom mörkt trä, ljust trä, marmor och mycket mer. Skivorna är av hög kvalitet då de är tillverkade i högtryckslaminat. De är lätta att anpassa till ditt kök och kommer med kantlist för de råa kortsidorna. De har även lång livslängd, är hygieniska och helt underhållsfria, något som passar perfekt i ett kök.