Whirlpool

Pris
495
4 995
7 599
34 944
Färg
Bredd (mm)
145
597
600
897
Utförande
Antal Kuvert
Energieffektivitet
Display
Leveranstid

Whirlpool diskmaskin

Whirlpool är ett företag som grundades i USA och är världens största leverantör av vitvaror. Företaget har växt globalt och har idag runt 92 000 anställda världen över. Whirlpool har som vision att vara den bästa leverantören av varor för kök och badrum. Företaget arbetar för att konstant förbättra deras produkter för att göra det enklare hemma hos deras kunder. Whirlpool har också som mission att skapa ett starkt förtroende med deras kunder. Detta tillsamman med nytänkande produkter av hög kvalitet.

Läs mer...
Visar 4 av 135 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Var tillverkas Whirlpools diskmaskiner?

Whirlpool är ett amerikanskt företag och det är även där din diskmaskin från whirlpool blir tillverkad. De har åtta olika fabriker runt om i USA där deras vitvaror blir producerade. Dessa fabriker har runt 28 000 anställda som tillverkar deras produkter till en hög kvalitet.

Är det garanti på Whirlpools diskmaskiner?

Ja, det finns garanti när du köper din whirlpool diskmaskin på nätet tillsammans med oss. Alla deras produkter har 1 års garanti vid köp. Du har dessutom 3 års reklamationsrätt från köpdatumet av din Whirlpool diskmaskin. Detta betyder att om produkten går i sönder eller det finns något fel kan du få denna reparerad eller utbytt. Köpa whirlpool diskmaskin till ett billigt pris online här hos oss på bygghemma.