4 loungemöbler som är helt rätt 2020

Naturliga material, industrikänsla, pastell och klassisk design. Det är några av årets trender när det kommer till trädgård och utemiljö. Vi har kikat igenom utbudet av loungemöbler och hittat fyra favoriter.

 

Läs också: 7 inredningsval som förvandlar altanen till ett extra vardagsrum

 

I år kan vi skönja flera olika trender när det kommer till hur vi ska inreda våra altaner, uteplatser och trädgårdar. Naturliga material som åldras med värdighet har en självklar plats i inredningen men även klassisk design, som håller över tid. En annan trend kommer från företag och offentlig miljö, med möbler som har en råare känsla med mycket stål och raka former. När det kommer till kulör får den så trendiga pastellfärgen hitta ut även i trädgården.

 

 

Loungegrupp

Loungegrupp PLUS Siesta 1

Siesta är en serie utemöbler med en rå och rustik känsla. Formspråket är strikt men tummar ändå inte på komforten. Möblerna är tillverkad av stål och FSC-märkt trätrall.

KÖP HÄR: Loungegrupp PLUS Siesta 1

 

 

Loungegrupp

Trädgårdsmöbel Hillerstorp Grupp Ardernäs

Loungemöbler i klassisk design med formgivning som hämtad från 50-talet. Tillverkad av odlad teak och med flätade band av konstmaterial i rygg och sits.

KÖP HÄR: Trädgårdsmöbel Hillerstorp Grupp Ardernäs

 

 

Loungegrupp

Loungegrupp Hillerstorp Lyckesö

Bord med glasskiva, rymlig tvåsitssoffa och två fåtöljer i naturrotting. Materialet ger varje enskild möbel en unik karaktär och kräver inget underhåll.

KÖP HÄR: Loungegrupp Hillerstorp Lyckesö

 

 

Matgrupp

Matgrupp Comfort Garden Leora

Okej, det här är mer en matgrupp än en loungemöbel. Men vi kan ändå inte låta bli att ta med denna färgklick, som med några dynor eller fårskinn går att dröja sig kvar i lite längre.

KÖP HÄR: Matgrupp Comfort Garden Leora 80 med 4 Karmstolar

 

Se alla loungemöbler här