5 snygga loungemöbler till altanen

Naturliga material och färgskalor och en känsla av att vara inomhus. Det är några av årets trender när det kommer till trädgård och utemiljö. Vi har kikat igenom utbudet av loungemöbler och hittat fem favoriter.

Av Bygghemma-redaktionen2021-03-17

 

Läs också: 7 inredningsval som förvandlar altanen till ett extra vardagsrum

 

I år kan vi skönja flera olika trender när det kommer till hur vi ska inreda våra altaner, uteplatser och trädgårdar. Naturliga material som åldras med värdighet har en självklar plats i inredningen men även klassisk design som håller över tid. Inredningen ska bjuda in till många och långa avkopplande stunder, där gränserna för inomhus och utomhus suddas ut. Det ska vara bekvämt men med stil. Och gärna naturliga färgskalor med milda accentfärger och mycket gröna växter!   


 

Loungegrupp

Loungegrupp Hillerstorp Lyckesö

Bord med glasskiva, rymlig tvåsitssoffa och två fåtöljer i naturrotting. Materialet ger varje enskild möbel en unik karaktär och kräver inget underhåll.

KÖP HÄR: Loungegrupp Hillerstorp Lyckesö

 

 

Loungegrupp

Loungegrupp PLUS Siesta 1

Siesta är en serie utemöbler med en rå och rustik känsla. Formspråket är strikt men tummar ändå inte på komforten. Möblerna är tillverkad av stål och FSC-märkt trätrall.

KÖP HÄR: Loungegrupp PLUS Siesta 1

 

 

Loungemöbler utomhus

Soffgrupp LifestyleGarden Bahamas

De varma, jordnära tonerna och de mjuka linjerna hos Bahamas-sortimentet gör att det praktiskt taget smälter in i alla miljöer samtidigt som det erbjuder högsta komfort för både familj och gäster. Tillverkad av Petan-rotting, FSC-certifierad teak och Olefin-tyg av högsta kvalitet.

KÖP HÄR: Soffgrupp LifestyleGarden Bahamas 3-sits med 2 Fåtöljer

 

 

 

Loungemöbler utomhus

Loungegrupp Hillerstorp Tara

Tara från Hillerstorp är en bekväm loungegrupp i avslappnad stil. Beståendes av 1 st soffa, 2 st fåtöljer, 1 st bord. Tillverkad i 1-trådig grå Quató™-konstrotting.

KÖP HÄR: Loungegrupp Hillerstorp Tara

 

 

Loungemöbler utomhus

Soffgrupp Venture Design Anouk

Stilrena och bekväma loungemöbler från Venture Design. Består av soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Material i aluminium, akacia och rep.

KÖP HÄR: Soffgrupp Venture Design Anouk

 

 

Se alla loungemöbler här

 


Läs också:
Bygga utekök - 5 heta tips

 

Läs också: Bygga pool - så mycket kostar det