Hammock | För avkoppling i trädgården

Filtrera

2 395 kr

6 520 kr

2395
2395
6520
6520

Visa endast kampanjartiklar

(9)

Vit

(11)

Grå

(13)

Trä/natur

(3)

Svart

(3)

Grön

(4)

Blå

(5)

Orange

(3)

Brun

(1)

Rosa

(5)

Beige

(1)

comfort garden

(2)

eden wood

(4)

hillerstorp

(4)

palmako

(1)

varax

(9)

Hammock

(19)

Hammocken

(1)

Furu

(8)

Stål

(8)

Gran

(1)

Furu/Stål

(1)

Pine

(1)

Metall/rotting/polyester

(1)

Nej

(16)

Ja

(4)

Sortera

20 Produkter

Hammock Hillerstorp Dalom Grålaserad

Hammock Hillerstorp Dalom Grålaserad

2 695 kr3 359:-

20%

Just nu!

Leveranstid 2-3 veckor

Hammock Hillerstorp Slöinge
Grå
Vit

Hammock Hillerstorp Slöinge

fr.2 395 kr2 999:-

20%

Just nu!

Hammock Varax Suvi

Hammock Varax Suvi

fr.3 907 kr4 999:-

22%

Hammock Hillerstorp Mora

Hammock Hillerstorp Mora

3 799 kr6 249:-

39%

tom 20/7

Hammock Palmako Sigrid

Hammock Palmako Sigrid

2 440 kr2 569:-

Leveranstid 2-4 veckor

Hammock Eden Wood Mellby 3-sits Svart

Hammock Eden Wood Mellby 3-sits Svart

2 995 kr3 555:-

16%

Just nu!

Hammock Eden Wood Mellby 3-sits Vit

Hammock Eden Wood Mellby 3-sits Vit

3 295 kr3 955:-

17%

tom 31/7

Hammock Varax De Luxe

Hammock Varax De Luxe

fr.4 295 kr5 840:-

26%

Hammock Comfort Garden Pärla Gunga utan Tak
Grå
Vit

Hammock Comfort Garden Pärla Gunga utan Tak

fr.2 899 kr3 499:-

17%

tom 31/7

Leveranstid 3-4 veckor

Hammock Varax Teneriffa
Grå
Orange/Grå
Rosa/Vit

Hammock Varax Teneriffa

fr.3 095 kr4 199:-

26%

Hammock Varax Riviera

Hammock Varax Riviera

fr.3 095 kr4 199:-

26%

Hammock Varax Monica

Hammock Varax Monica

fr.4 790 kr6 520:-

27%

Hammock Varax Retro
Grå/Svart
Grå/Trä
Vit/Grå
Vit/Röd

Hammock Varax Retro

fr.2 436 kr3 419:-

29%

Hammock Varax Duetto

Hammock Varax Duetto

fr.2 595 kr3 559:-

27%

Hammock Varax Duo

Hammock Varax Duo

fr.2 536 kr3 559:-

29%

Hammock Hillerstorp Slöinge med Tak och Dynor

Hammock Hillerstorp Slöinge med Tak och Dynor

5 499 kr6 759:-

19%

tom 20/7

Åter i lager 2020-08-15

Du har sett alla 20 produkter

Inred din trädgård med en snygg och komfortabel hammock som är perfekt för avkoppling under sköna sommarkvällar. De läckra hammockar som finns i dag passar mycket bra för att skapa ett inbjudande blickfång på din uteplats. Välj bland många modeller, storlekar och färger.

Hammock - en skön plats för mysiga stunder

Tänk dig en varm sommardag; du sitter skönt i hammocken som gungar försiktigt i en stilla bris. Den bra boken är snart slut, du har ett glas iskall saft på bordet och humlor surrar omkring. Vardagen känns långt borta när lata dagar i en hammock är här och nu. När du vaknar förstår du att dagen har gått över till ljummen sommarkväll. Hammocken är skön att sova i också och det är lätt att slappna av i det sköna gungandet. Blir du också sugen på att skaffa denna traditionella trädgårdssoffa som idag går att få i många moderna och snygga designer, storlekar och färger? Vi har ett mycket stort utbud och vi är säkra på att du kommer att hitta en som passar hos dig; du kommer inte att ångra dig.

Inred trädgården med en hammock

Inred din trädgård med en skön hammock för härliga lata dagar och sommarkvällar. Att göra mysiga uterum i trädgården är att utnyttja sin trädgård på rätt sätt. Den passar även bra på större verandor. Några av våra modeller levereras tillsammans med sina dynor och till andra beställer du till dynor och eventuellt tak själv. Urvalet av färger på dynorna är stort och hammockarna finns i ett flertal olika modeller. Välj en som stämmer med det utrymme du har att utnyttja eftersom en hammock tar större plats än andra trädgårdsmöbler. Om du är ute efter en billig hammock hittar du den hos oss men vi ruckar aldrig på kvaliteten och de hammockar vi har valt att ha i sortimentet kommer från ledande tillverkare som alltid levererar kvalitet. Vill du ha hjälp och råd innan du genomför ditt köp står vår kunniga kundservice gärna till tjänst.

Att tänka på vid köp av hammock

Hur stor hammock ska jag köpa?

Hur många personer ska sitta i din hammock? Om du ska ha den till dig själv för att du ska sitta och slappna av, kanske tillsammans med en bok, kan det räcka med en av de hammockar som har en sittplats. Dessa tar liten plats och är perfekta för dig som köper den enbart för dig själv och ditt välbefinnande. Tänk dock efter om du kanske även vill ligga ner och därför behöver köpa en större. Är ni en hel familj vill säkert fler sitta i den och då passar de största med tre sittplatser bäst. Är ni ett par som vill sitta på tu man hand för att gunga stilla i den sköna sommarnatten finns även modeller med två sittplatser.

Vilket material och vilken modell?

Våra hammockar finns både i trä och med stålrörsstomme. Båda är av mycket god kvalitet och det är helt och hållet en smaksak vad du vill ha. Kanske tycker du att trä känns mer naturligt och därför smälter in i trädgårdsmiljön bättre. Många har en bild i huvudet av hur en hammock ser ut och kommer då ihåg hur de såg ut på 70-talet. Då fanns inte speciellt många variationer i designen men de senaste åren har mycket hänt inom utbudet av trädgårdsmöbler och så även för hammockar. Det har blivit en trädgårdsmöbel att räkna med och eftersom många idag prioriteter avslappning på semestern är hammocken en möbel som ligger rätt i tiden.

Hur sköter jag bäst om min hammock?

Om du är ute efter en lättskött, kvalitativ men ändå billig hammock hittar du den hos oss. En som är gjord i trä håller länge men när den utsätts för väder och vind som sliter på lasyren kan du behöva bättra på lasyren eller måla om den efter ett tag. Våra hammockar med stålrörsstomme kräver minimal skötsel; inför vinterförvaringen bör du rengöra den ordentligt och se till att den är torr då du ställer undan den. Hammockar med stålstomme av god kvalitet kräver i stort sett ingen skötsel alls. Om hammocken står oanvänd under lång tid är det bra att skydda den med ett möbelskydd. Vid behov rengör du både den i trä och den av stålrörsstomme med milt rengöringsmedel och en trasa.

Klarar jag montera ihop den själv?

Din hammock levereras omonterad tillsammans med en utförlig bruksanvisning. Du klarar lätt av att montera ihop den själv men med hjälp av någon annan har ni det gjort på 10 minuter. Tänk på att skruvarna kan behöva dras åt i efterhand, ett tips är att göra det till en vana att utföra detta både vid vinterförvaringen och när du tar fram den på sommaren samt en gång till under sommaren. Innan du börjar att montera ihop den, kolla bruksanvisning och se till att du har fått med alla skruvar och eventuellt andra delar. Om något inte stämmer kan du kontakt vår kundservice omgående.