Kanalfläkt

Filtrera

370 kr

1 560,80 kr

370
370
1560.8
1561

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Vit

(2)

Silver

(1)

flexit

(1)

pax

(2)

100 mm

287 mm

100
100
287
287

Plast

(2)

Stål

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

3 Produkter

Kanalfläkt Pax

Kanalfläkt Pax

fr.1 367 kr1 709:-

20%

tom 31/7

Kanalfläkt Pax Viaduct

Kanalfläkt Pax Viaduct

fr. 370 kr 472:-

22%

Just nu!

Du har sett alla 3 produkter

Man kan knappast överskatta betydelsen av bra och ren luft, inte bara utomhus. Vi spenderar en stor del av vårt liv i hemmet och därför är det är viktigt med bra luft hemma. Dock är det vanligt att luften känns unken och dålig när man kommer hem, och på vintern kan det vara besvärligt att vädra. Ofta beror dålig luft i hemmet på hög luftfuktighet, vanligast från badrummet. Med en effektiv och billig kanalfläkt kan du minska luftfuktigheten och få in ny fräsch luft. God luftkvalitet är en förutsättning för ett hälsosamt liv och med en effektiv fläkt kan du även njuta av fräsch och fin luft inomhus.

Hur väljer man en kanalfläkt?

En kanalfläkt är bland de effektivaste, och mest prisvärda sättet att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Efter att du monterat fläkten i kanalen kommer en inbyggd motor att blåsa ut luft, samtidigt som ny frisk luft pumpas in utifrån. Ditt val av kanalfläkt bör för det första baseras på vad som passar ditt hem och ventilation. Här spelar både ventilationsflödet och utrymmet in. Du bör även tänka på vilken ljudnivå du kan acceptera från din nya fläkt. Det är dessutom viktigt att ha en energisnål fläkt. Vissa fläktar har olika effektlägen, något du också bör ha i åtanke. En bra kanalfläkt är lika mycket en investering i ditt hems välmående som ditt egen.

Förbättra din luft med en ny kanalfläkt

På Bygghemma.se kan du köpa kanalfläkt till förmånliga priser. Med vår professionella rådgivning är de lättare än någonsin att hitta rätt produkt för dig och ditt hem. Hos oss kan du enkelt beställa både kanalfläkt och alla dina övriga byggbehov för hemmet. Din luft är en viktig del av ditt välmående, och nu kan du snabbt och utan ansträngning ta ett steg till att förbättra den från din dator!