Fläktar

Pris
370
370
1 780
1 780
Färg
Varumärke
Bredd (mm)
100
100
287
287
Material
Leveranstid

Kanalfläkt

Man kan knappast överskatta betydelsen av bra och ren luft, inte bara utomhus. Vi spenderar en stor del av vårt liv i hemmet och därför är det är viktigt med bra luft hemma. Dock är det vanligt att luften känns unken och dålig när man kommer hem, och på vintern kan det vara besvärligt att vädra. Ofta beror dålig luft i hemmet på hög luftfuktighet, vanligast från badrummet. Med en effektiv och billig kanalfläkt kan du minska luftfuktigheten och få in ny fräsch luft. God luftkvalitet är en förutsättning för ett hälsosamt liv och med en effektiv fläkt kan du även njuta av fräsch och fin luft inomhus.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Kanalfläkt Pax
pax.jpg
fr.1 580 kr
1 709 kr
Levereras inom 4-7 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Kanalfläkt Pax Viaduct
pax.jpg
fr. 370 kr
472 kr
Levereras inom 4-7 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Kanalfläkt Flexit 100 DFM
flexit_s_poslogo_rgb.jpg
409 kr
432 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur väljer man en kanalfläkt?

En kanalfläkt är bland de effektivaste, och mest prisvärda sättet att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Efter att du monterat fläkten i kanalen kommer en inbyggd motor att blåsa ut luft, samtidigt som ny frisk luft pumpas in utifrån. Ditt val av kanalfläkt bör för det första baseras på vad som passar ditt hem och ventilation. Här spelar både ventilationsflödet och utrymmet in. Du bör även tänka på vilken ljudnivå du kan acceptera från din nya fläkt. Det är dessutom viktigt att ha en energisnål fläkt. Vissa fläktar har olika effektlägen, något du också bör ha i åtanke. En bra kanalfläkt är lika mycket en investering i ditt hems välmående som ditt egen.

Förbättra din luft med en ny kanalfläkt

På Bygghemma.se kan du köpa kanalfläkt till förmånliga priser. Med vår professionella rådgivning är de lättare än någonsin att hitta rätt produkt för dig och ditt hem. Hos oss kan du enkelt beställa både kanalfläkt och alla dina övriga byggbehov för hemmet. Din luft är en viktig del av ditt välmående, och nu kan du snabbt och utan ansträngning ta ett steg till att förbättra den från din dator!