Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Fläktar

  Pris
  409 kr
  409 kr
  14 268 kr
  14 268 kr
  Varumärke
  Färg
  Material
  Bredd (mm)
  100
  100
  287
  287
  Leveranstid

  Kanalfläkt

  Man kan knappast överskatta betydelsen av bra och ren luft, inte bara utomhus. Vi spenderar en stor del av vårt liv i hemmet och därför är det är viktigt med bra luft hemma. Dock är det vanligt att luften känns unken och dålig när man kommer hem, och på vintern kan det vara besvärligt att vädra. Ofta beror dålig luft i hemmet på hög luftfuktighet, vanligast från badrummet. Med en effektiv och billig kanalfläkt kan du minska luftfuktigheten och få in ny fräsch luft. God luftkvalitet är en förutsättning för ett hälsosamt liv och med en effektiv fläkt kan du även njuta av fräsch och fin luft inomhus.

  Läs mer...
  Visar 5 av 5 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  pax.jpg
  fr.1 580 kr
  1 675 kr
  Levereras inom 4-7 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  pax.jpg
  fr.432 kr
  463 kr
  Levereras inom 4-7 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  flexit_s_poslogo_rgb.jpg
  409 kr
  432 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur väljer man en kanalfläkt?

  En kanalfläkt är bland de effektivaste, och mest prisvärda sättet att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Efter att du monterat fläkten i kanalen kommer en inbyggd motor att blåsa ut luft, samtidigt som ny frisk luft pumpas in utifrån. Ditt val av kanalfläkt bör för det första baseras på vad som passar ditt hem och ventilation. Här spelar både ventilationsflödet och utrymmet in. Du bör även tänka på vilken ljudnivå du kan acceptera från din nya fläkt. Det är dessutom viktigt att ha en energisnål fläkt. Vissa fläktar har olika effektlägen, något du också bör ha i åtanke. En bra kanalfläkt är lika mycket en investering i ditt hems välmående som ditt egen.

  Förbättra din luft med en ny kanalfläkt

  På Bygghemma.se kan du köpa kanalfläkt till förmånliga priser. Med vår professionella rådgivning är de lättare än någonsin att hitta rätt produkt för dig och ditt hem. Hos oss kan du enkelt beställa både kanalfläkt och alla dina övriga byggbehov för hemmet. Din luft är en viktig del av ditt välmående, och nu kan du snabbt och utan ansträngning ta ett steg till att förbättra den från din dator!