Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Belysning presenteras av Gnojsö Konstsmide

LED-belysning

LED-belysning

Filtrera

65.86kr
7654kr
15
65.86
7654
7654

Endast snabbleverans

(82)

astro

(3)

beslag design

(47)

by rydéns

(7)

designlight

(23)

eglo

(3)

elko

(2)

furnco

(6)

gardenlights

(3)

gelia

(16)

globo lighting

(6)

gnosjö konstsmide

(23)

hafa

(2)

halo design

(68)

hide-a-lite

(169)

homeline

(1)

lightson

(6)

malmbergs

(49)

malmbergs black edition

(5)

malmbergs home

(22)

malmbergs smarthome

(11)

maytoni

(2)

nordlux

(47)

philips hue

(8)

pr home

(64)

smartline

(7)

star trading

(330)

sunwind

(2)

svedbergs

(2)

tenfors

(1)

trio

(25)

umage

(5)

westal

(77)

wexiö design

(3)

Sortera

169 Produkter

Downlight Hide-a-lite Thin

Downlight Hide-a-lite Thin

fr. 265 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 169 produkter
1 av 5

Vanliga frågor om

Vilken sorts LED-belysning ska jag välja?
Kan jag ha LED-belysning var som helst?
Vad ska jag tänka på när jag sätter upp min LED-belysning?

Med hjälp av den rätta belysningen kan du skapa stämningsfulla effekter i ditt hem, men också punktbelysa utvalda konstverk och tavlor. Fördelen med led-lampor är att dessa inte blir varma på samma sätt som traditionella lampor, något som öppnar upp för montering på tidigare omöjliga platser. Söker du efter LED-belysning online hittar du ett stort sortiment av snygga och energieffektiva lampor hos oss på bygghemma.se. LED-belysning förbrukar dessutom upp till och med 85% mindre energi jämfört med många andra lampor, något som är positivt för såväl miljön som för din plånbok. Det finns även LED-lampor speciellt anpassade för våtutrymmen och utomhusbruk.

Passar alla rum

Hos oss finner du LED-spotlight i stilren design, i ett flertal olika färger. Kanske kan en vit spotlight vara lämplig för montering i taket medan den rostfria blir en snygg detalj i badrum eller kök. Här finns även Downlight LED i liknande färgutförande. Lamporna har lång livslängd och passar för infällnad i såväl möbler som tak och bjälkar. Ett stor del av belysningen är dessutom dimbar, något som öppnar upp för ännu mer spännande effekter samt fler användningsområden. Har du golvlampor eller bordslampor med till exempel halogenbelysning kan du byta ut dessa mot LED-lampor. Eftersom denna lampa inte har någon glödtråd är den inte så känslig som andra lampor samtidigt som den låga värmeutvecklingen gör den säker för användning även i barnfamiljer. Led-lampan har också en betydlig längre livslängd än traditionella lampor.

Stort sortiment av välkända varumärken

Letar du efter billig LED-belysning på nätet kan du titta in hos oss hos bygghemma.se. Vi har ett stort sortiment av Led-lampor i olika modeller, alla från välkända varumärken. Den långa livlängden och möjligheten att montera lampan på tidigare otillgängliga platser gör LED-lampan till ett populärt val. Om du undrar över något svarar vi mer än gärna på alla de frågor du skulle kunna tänkas ha.