LED-slinga

Filtrera

75 kr

1 249 kr

75
75
1249
1249

gnosjö konstsmide

(16)

markslöjd

(1)

näve

(2)

Endast snabbleverans

(19)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Hos Bygghemma hittar du LED-slingor som kan användas för att skapa en mysig stämning året runt vid alla möjliga tillställningar. Många använder LED-slingor för att dekorera balkongen eller uteplatsen men de kan passa lika bra till att piffa upp något av hemmets rum. De passar nämligen för användning både inomhus och utomhus. I vårt sortiment hittar du prisvärda slingor i flera designer med olika typer av lampor. Här finns både eldrivna och batteridrivna varianter. Oavsett om du är ute efter en flerfärgad, amberfärgad eller varmvit LED-slinga hittar du den hos oss.

Hur mycket ström drar en led slinga?

En av fördelarna med att välja en LED-slinga från Bygghemma är att de är mindre strömförbrukande. Jämfört med traditionella glödlampor drar LED-lampor uppskattningsvis hela 80-90 % mindre energi. Exakt hur mycket ström som dras varierar beroende på antalet watt och hur många ljuskällor just din slinga har.

Kan led slingor börja brinna?

Med LED-slingor till hemmet från bygghemma.se blir risken för brand mindre än med andra glödlampor. Det beror på att lamporna inte blir lika varma som glödlampor, halogenlampor och lågenergilampor. Ett tips för att minska brandrisken ytterligare är att använda en timer. Flera av våra batteridrivna LED-slingor kommer med en inbyggd timerfunktion.