Sittpuff

Filtrera

799 kr

5 799 kr

799
799
5799
5799

bloomington

(15)

scandinavian choice

(2)

woood

(1)

Sammet

(3)

100% polyester

(6)

90% polyester/10% bomull

(2)

100% polyester/Sammet

(8)

90% Polyester/10% Bomull

(2)

100% bomull. Tryckt mönster.

(1)

PU-Läder

(1)

Mörkgrön

(8)

Ljusgrå

(2)

Zebra

(1)

Beige

(7)

Ljusgrön

(1)

Rostrosa

(6)

Dimrosa

(1)

Orange

(1)

Svart

(7)

Svart PU

(4)

Grå

(7)

Blå

(6)

Vit

(5)

Jeansblå

(3)

Petrolblå

(3)

Amber

(1)

Grafitgrå

(2)

Oxblod

(2)

Antracit

(1)

Flerfärgad

(1)

Leopard

(1)

Rosa

(1)

Roströd

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

18 Produkter

Vanliga frågor

Hur sköter jag om min sittpuff?
Hur är det med komforten?
Vad händer om den går sönder?
Du har sett alla 18 produkter

En sittpuff är en praktisk möbel som kan placeras i hemmets alla rum. Skapa en lounge-hörna med en mjuk och snygg modell, eller placera den framför spelkonsolen och tv:n för att skapa världens bästa spelrum. Välj mellan många olika färger och material för att hitta en variant som passar perfekt.

En sittpuff för alla rum

En sittpuff kan se ut lite hursomhelst och till exempel vara formad som en kub, mer som en fåtölj eller som en sittsäck. Alla sittpuffar är fyllda med mjuk stoppning och formar sig bekvämt och ergonomiskt efter kroppen. Lite mindre sittpuffar kan användas som fotpallar eller som vanliga pallar, vilket är mycket praktiskt om man behöver extra sittplatser. Här på bygghemma.se har vi även större sittpuffar som man kan använda istället för en fåtölj eller soffa. Många tonåringar och äldre barn föredrar att möblera med en cool sittpuff istället för en mer traditionell möbel. Det är till exempel vanligt att de används när man spelar tv-spel eller tittar på film. Det är även trevligt att skapa en avkopplande lounge-hörna i hemmet med hjälp av puffarna. En del väljer även att placera dem på uteplatsen och använder dem då som alternativa utemöbler.

Att välja rätt sittpuff

När du köper en sittpuff online hos oss på bygghemma.se har du många olika varianter att välja mellan. Om du vill använda din sittpuff utomhus kan det vara smart att välja en sittpuff som har klädsel i ett vattenavvisande material, som till exempel polyester. Det gör att den inte förstörs om den ställs direkt på fuktig mark eller glöms ute över natten. Ska sittpuffen användas av mindre barn kan det vara smart att köpa en som har ett avtagbart fodral som går att tvätta i maskin, eftersom det lätt kan bli fläckar på den. I den här kategorin kan du inte bara köpa en sittpuff billigt, utan även sittsäckar finns att välja på. De går att använda på många olika sätt och man kan till exempel sitta upprätt i dem som i en fåtölj, men även ligga ner med säcken som underlag.