Sittpuff

Filtrera

599 kr

3 459 kr

599
599
3459
3459

Visa endast kampanjartiklar

(3)

bloomington

(16)

hillerstorp

(1)

scandinavian choice

(1)

woood

(1)

Grön

(8)

Beige

(7)

Svart

(7)

Orange

(2)

Flerfärgad

(1)

Grå

(12)

Blå

(11)

Rosa

(5)

Vit

(5)

Röd

(4)

Lila

(3)

Brons

(1)

Fotpall

(10)

Sittpuff

(8)

Sittsäck

(1)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

En sittpuff är en praktisk möbel som kan placeras i hemmets alla rum. Skapa en lounge-hörna med en mjuk och snygg modell, eller placera den framför spelkonsolen och tv:n för att skapa världens bästa spelrum. Välj mellan många olika färger och material för att hitta en variant som passar perfekt.

En sittpuff för alla rum

En sittpuff kan se ut lite hursomhelst och till exempel vara formad som en kub, mer som en fåtölj eller som en sittsäck. Alla sittpuffar är fyllda med mjuk stoppning och formar sig bekvämt och ergonomiskt efter kroppen. Lite mindre sittpuffar kan användas som fotpallar eller som vanliga pallar, vilket är mycket praktiskt om man behöver extra sittplatser. Här på bygghemma.se har vi även större sittpuffar som man kan använda istället för en fåtölj eller soffa. Många tonåringar och äldre barn föredrar att möblera med en cool sittpuff istället för en mer traditionell möbel. Det är till exempel vanligt att de används när man spelar tv-spel eller tittar på film. Det är även trevligt att skapa en avkopplande lounge-hörna i hemmet med hjälp av puffarna. En del väljer även att placera dem på uteplatsen och använder dem då som alternativa utemöbler.

Att välja rätt sittpuff

När du köper en sittpuff online hos oss på bygghemma.se har du många olika varianter att välja mellan. Om du vill använda din sittpuff utomhus kan det vara smart att välja en sittpuff som har klädsel i ett vattenavvisande material, som till exempel polyester. Det gör att den inte förstörs om den ställs direkt på fuktig mark eller glöms ute över natten. Ska sittpuffen användas av mindre barn kan det vara smart att köpa en som har ett avtagbart fodral som går att tvätta i maskin, eftersom det lätt kan bli fläckar på den. I den här kategorin kan du inte bara köpa en sittpuff billigt, utan även sittsäckar finns att välja på. De går att använda på många olika sätt och man kan till exempel sitta upprätt i dem som i en fåtölj, men även ligga ner med säcken som underlag.

Vanliga frågor som ställs om en sittpuff

Hur sköter jag om min sittpuff?

Hur du ska sköta om din nya sittpuff beror på vilken produkt du har valt. Som tidigare nämnt kan man ta av klädseln på vissa produkter och då är den oftast lämplig att tvätta i tvättmaskin för att sedan hängtorka. En del klädsel kan även torktumlas, men följ alltid skötselråden för din specifika produkt. Modeller som inte har avtagbar klädsel måste man ta bort fläckar på genom att använda fläckborttagningsmedel och en fuktad trasa. När du ska köpa sittpuff bör du se efter om den är vattenavvisande eller inte. Är den det går det bra att använda den utomhus, men är den inte det rekommenderas enbart inomhusanvändning.

Vad händer om den går sönder?

Även om alla sittpuffar som finns i vårt sortiment håller mycket god kvalitet kan det hända att det går hål i den efter en tids användning och då måste den lagas. En sittpuff kan vara fylld med olika typer av material som till exempel EPS-pärlor och går sittpuffen sönder faller dessa kanske ut. Utöver att köpa en sittpuff på nätet går det även att köpa EPS-pärlor för att fylla på sittpuffen med. Använd dem genom att hälla i dem i det hål som har uppstått och fyll upp tills sittpuffen ser välfylld ut igen. Sedan syr du helt enkelt igen hålet för hand eller med hjälp av en symaskin.

Hur är det med komforten?

När det kommer till att koppla av och att kunna sträcka ut sig på ett skönt sätt är sittsäckar och sittpuffar oslagbara. Dessa möbler erbjuder ett lättare stöd för kroppen och formar sig dessutom efter ens kroppsform vilket gör det bekvämt och avkopplande att sitta i dem länge. Det finns många personer som anser att sittpuffar och sittsäckar är mer bekväma än vad många fåtöljer och soffor är, men det är givetvis en smakfråga. Sittpuffar ger mindre stöd för kroppen än vad till exempel fåtöljer gör och har dessutom en låg sitthöjd. Därför är de kanske inte allra mest lämpade för personer som behöver lite mer stöd och ergonomiska möbler.

Finns det några inredningstips?

Idag kan man hitta sittpuffar och sittsäckar i alla möjliga olika färger och material. Här på bygghemma.se är det därför möjligt att hitta den modell som passar ens övriga inredning utmärkt. För tonåringens rum kan det vara snyggt att ha flera sittpuffar i samma färg för att skapa en enhetlig känsla samtidigt som det ger sittplatser åt alla kompisar. För uteplatsen kan det vara fint att kombinera exempelvis en rund sittpuff med en fyrkantig, en stor sittsäck och andra modeller. Detta skapar en intressant variation rent estetiskt, samtidigt som det ger en möjligheten att få sitta eller ligga ner precis som man känner för just då.