Välkommen till Bygghemma -

Byggvaruhuset på nätet

Enormt och brett sortimentHitta snabbt det du letar efter

Hos oss hittar du ett av Sveriges största och bredaste sortiment av premiumprodukter för hem och trädgård. I vår butik finns just nu över 400 000 artiklar från fler än 350 mer eller mindre kända varumärken. Tycker du att vi saknar något? Hör av dig!

Generösa öppettiderHandla när det passar dig

Vi hjälper dig med försäljning & produktinfo alla dagar klockan 8.00-22.00 året om. Hit kan du ringa när du har frågor om i princip vad som helst som har med hem och trädgård att göra. Vi har expertisen för att kunna ge dig all hjälp du behöver. För kundservice & reklamation har vi öppet 09.00-17.00 på vardagar och stängt på helger.

Premiumprodukter till lågprisSmartköp det du helst vill ha

De bästa varumärkena till de bästa priserna. Vi jobbar bara med leverantörer som uppfyller våra krav på kvalitet, leverans och service. Varje dag granskar vi priser och produkter för att alltid kunna ge dig bästa tänkbara köpupplevelse, oavsett säsong.

Kök & bad

Kliv in i Bygghemmas kök- och badrumsvärld och inspireras av tusentals produkter, allt från de senaste trenderna till det vackra basala. Vare sig du är ute efter ett badkar, en bastu, ett kylskåp eller ett kök så har vi flera alternativ till dig – alltid till ett bra pris!


Hus & bygg

Starta ditt byggprojekt med Bygghemma. Vi har urstarka elverktyg, högkvalitativt virke och ett stort sortiment ytterdörrar och fönster. Lägg nytt tak och hitta en snygg matchande takavvattning, detta gör du så klart bäst i slitstarka arbetskläder från de mest kända varumärkena.


Inredning & belysning

I vår inrednings- och belysningsavdelning hittar du ett stort sortiment med produkter för att snygga till i hemmet. Här kan du planera din förvaringslösning, hitta din nya soffa eller knyta samman dina våningsplan med hjälp av en trappa.


Vi är en del av XL-Bygg, en kedja av fristående bygghandlare över hela Sverige

Våra mest populära produkter