Ljusslinga utomhus

Filtrera

75 kr

2 799 kr

75
75
2799
2799

Visa endast kampanjartiklar

(6)

Visa enbart nyheter

(5)

El

(108)

Solcell

(7)

Batteri

(12)

formenta

(1)

gnosjö konstsmide

(70)

house doctor

(1)

markslöjd

(24)

näve

(1)

pr home

(11)

star trading

(73)

Ljusslinga

(35)

Solcells-ljusslinga

(7)

Dekorationsslinga

(9)

Ljusslinga ute

(5)

Utomhusslinga

(3)

Ljusslinga Extra

(3)

Istappsslinga Start

(1)

Istappsslinga Extra

(1)

Ljusslang

(10)

Julgransslinga

(1)

Istappsslinga

(11)

Ljusgardin

(10)

Ljusnät

(8)

Basslingor

(1)

Julbelysning

(1)

Fixed

(66)

LED

(8)

E27

(11)

DIOD/LED

(5)

PushIn

(2)

B22

(1)

E14

(1)

Endast snabbleverans

(181)

Sortera

181 Produkter

Ljusnät Markslöjd Smart 2x1 m

Ljusnät Markslöjd Smart 2x1 m

145 kr 289:-

50%

tom 31/7

Du har sett 36 av 181 produkter
1 av 6

Liva upp din utemiljö med en snygg och billig ljusslinga för utomhusbruk. Förutom julbelysning är det trevligt med en dekorativ ljusslinga under varma sommarkvällar som lyser upp din uteplats och skapar en mysig stämning. Vi har olika typer av ljusslingor, både med LED och utan. Samtliga ljusslingor är testade och godkända enligt rådande säkerhetsföreskrifter och är tillverkade av material som lämpar sig för utomhusbruk. På bygghemma.se hittar du ett brett utbud av ljusslingor som belyser din uteplats och skapar en festlig stämning oavsett om det är för långtidsbruk under den mörkare årstiden eller som en tillfällig dekorationsbelysning inför en fest.

Ljusslinga för alla tillfällen

En ljusslinga kan med fördel användas för olika tillfällen för att skapa en trevlig stämning. De flesta använder ljusslingor under julperioden för att belysa sin uteplats, men man kan även skapa en mysig feststämning till trädgården eller sin uteplats under årets alla årstider. Ljusslingan kopplas in i ett eluttag, och behöver ingen annan typ av installation. Man kan hänga upp ljusslingan med krokar eller häfta fast den. Du kan även använda en utomhustimer för din ljusslinga för att slå på och av den automatiskt när det börjar bli mörkt ute. Oavsett om du ska skapa en mysig julstämning eller en tropisk festmiljö, så hittar du med allra största säkerhet en ljusslinga som passar alla ändamål. Ljusslingorna kan även användas som dekoration i träd, buskar eller runt stolpar för en rolig och stämningsfull effekt.

Ljusslingor för din uteplats eller trädgård

Hos oss på bygghemma.se hittar du din perfekta ljusslinga för utomhusbruk online. Slipp åka runt i affärer och leta och välj din favorit bland alla ljusslingor i vårt stora utbud. Skapa en stämningsfull utemiljö i din trädgård med en vacker lång ljusslinga utomhus. Vi har alltid låga priser och ett vänligt kundservice-team som är redo att hjälpa till om du skulle ha frågor kring priser, leveranser eller produkter. Välkommen till oss.