Dukar | Skapa en unik dukningsstil

Filtrera

39 kr

2 299 kr

39
39
2299
2299

Beige

(5)

Blå

(6)

Rosa

(8)

Orange

(2)

Grå

(8)

Lila

(2)

Turkos

(2)

Vit

(6)

Grön

(6)

Röd

(4)

Svart

(2)

Gul

(1)

Brun

(1)

blomus

(1)

horredsmattan

(2)

svanefors

(18)

Bordsduk

(4)

Löpare

(2)

Bordslöpare

(15)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Det finns många sätt att göra ditt hem personligt och designa det efter dina behov, ett sätt är att köpa dukar online som passar din unika stil. En duk kan göra en stor skillnad i ditt hem och du kan köpa en för att passa varje högtid i hemmet. Du kan sätta rätt stämning med den rätta duken inför släktmiddagen. Du kan köpa dukar online hos oss på Bygghemma till ett bra pris. Vi har något som passar alla stilar, och gjorda i material av hög kvalitet. Vi erbjuder alltid en snabb leverans så du kan börja att dekorera ditt hus.

Kan jag tvätta min duk i tvättmaskinen?

Detta beror helt på vilket material som din duk är gjord i. Alla dukar som vi säljer kommer med instruktioner om hur du bäst tvättar dom. Att tvätta dina dukar är dock viktigt för att se till att de håller sig rena, och att hålla bakterierna borta. När det kommer till dukar behöver du ofta inte tvätta dessa i mer än 30-40 grader, och du behöver inte använda mycket tvättmedel. Dukar blir inte utsatta för lika mycket smuts som kläder och kräver därför inte lika mycket tvättmedel.

Vad är fördelen med att använda en duk?

En duk ser inte enbart bra ut och ger rätt stämning till middagsbjudningen. Den hjälper också till att skydda ditt bord från både skador och smuts. Att investera i en bordslöpare eller duk istället för en engångsduk är också bra för miljön, eftersom den används mer än bara en gång.