Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Julstjärna | Ingen jul utan adventsstjärna

Filtrera

56kr
1411kr

gnosjö konstsmide

(79)

markslöjd

(27)

pr home

(14)

star trading

(95)

Vit

(93)

Röd

(41)

Mässing

(12)

Guld

(23)

Svart

(25)

Silver

(19)

Transparent

(9)

Koppar

(6)

Grå

(15)

Beige

(16)

Brun

(11)

Grön

(14)

Trä/natur

(7)

Flerfärgad

(4)

Rosa

(4)

Blå

(6)

Krom

(3)

Orange

(1)

Stål

(3)

Lila

(3)

Turkos

(1)

IP20

(156)

IP21

(1)

IP44

(17)

Endast snabbleverans

(202)

Sortera

215 Produkter

Du har sett 36 av 215 produkter
1 av 6

Vanliga frågor om

Vad finns det för typer av adventsstjärnor?
När ska jag sätta upp adventsstjärnan?
Adventsstjärna - varför använder vi det?
Hur sätter man upp en julstjärna

En adventsstjärna eller julstjärna kan se ut på flera olika sätt och den är ofta belyst med hjälp av några sorters lampor. De traditionella adventsstjärnorna hänger ofta i fönstret, medan den mer moderna formen har ett stativ och står på exempelvis fönsterbrädan eller en möbel. Adventsstjärnan fungerar som lampa och tas ofta fram i adventstid och finns framme över julen. Om man vill köpa en adventsstjärna online finns det mycket att välja på gällande variant, stil och färg. Det kan vara bra att tänka över vad man är ute efter och vilken stil som passar in i det egna hemmets stil innan man bestämmer sig.

Hur man använder en julstjärna

En adventsstjärna är enkel att använda och ger ett mysigt och behagligt ljus. Den kan enkelt fungera som en inredningsdetalj i vardagsrummet, eller varför inte som en mysig nattlampa i barnens sovrum? Adventsstjärnan kan med fördel också placeras i ett kök eller en matsal där människor ofta samlas. Om man vill kunna ha blommor och liknande på fönsterbrädan kan en hängande stjärna vara ett bra alternativ. Denna stjärna kan dock riskera att gömmas bakom gardiner, glitter eller andra prydnader. Det finns också möjlighet att välja mellan batteridrivna och eldrivna adventsstjärnor. Om man vill ha stjärnan i ett fönster där inget eluttag finns på lämpligt avstånd kan en batteridriven variant vara ett bra val.

Adventsstjärnor för alla utrymmen

En billig julstjärna kan pigga upp vilket utrymme som helst med sitt gemytliga ljussken och vackra utseende. Hos oss på Bygghemma kan du finna flera olika sorters adventsstjärnor i varierande modeller och färger. Här kan du i lugn och ro jämföra de olika stjärnorna för att finna den modell som passar just det utrymme du vill ha den i, bäst.