Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Sängkläder

Överkast

Filtrera

249kr
1999kr
249
249
1999
1999

Visa endast kampanjartiklar

(24)

80cm
270cm
80
80
270
270

borganäs of sweden

(4)

house doctor

(4)

mogihome

(6)

sky furniture

(9)

svanefors

(5)

Blå

(4)

Beige

(16)

Grön

(4)

Rosa

(7)

Grå

(13)

Brun

(2)

Gul

(2)

Orange

(1)

Röd

(1)

Vit

(1)

130cm
270cm
130
130
270
270

Endast snabbleverans

(28)

Sortera

28 Produkter

Du har sett alla 28 produkter

Populära filtreringar

Ett sängöverkast får snabbt din säng att se bäddad och proper ut. Förutom att det ger ett behagligt estetiskt intryck så fyller överkastet även en praktisk funktion. Det håller smuts och damm borta från sängkläderna när någon till exempel lägger sig för att läsa eller för att vila på sängen under dagtid. Här kan du köpa sängöverkast av hög kvalitet och till bra priser. Med ett överkast och några prydnadskuddar kan du snabbt ändra karaktär och stil i ditt sovrum. Kanske satsar du på en produkt i lite varmare färger under vintern och en modell i en kallare färgskala under sommarhalvåret?

Att tänka på när du köper ett sängöverkast

Den första frågan du bör tänka på vid ett köp av sängöverkast är att köpa ett som har rätt dimensioner. Hur stort ska ett överkast vara i förhållande till din säng? En enkel tumregel är att räkna med att produkten ska hänga ner mellan 40 till 45 centimeter på varje sida av sängen. Den här typen av produkter är tillverkade i mjuka och behagliga material som quiltad bomull. Tack vare ett brett utbud är det enkelt att välja ett överkast i en färg som passar din inredningsstil. Om du satsar på en neutral färg skapar du lätt olika atmosfärer i sovrummet beroende på vilka accessoarer du väljer att matcha sängöverkastet med.

Skapa en ombonad känsla i sovrummet

Letar du efter ett enkelt sätt att snabbt fräscha upp i sovrummet? Satsa på ett nytt fint sängöverkast! I vårt utbud finner du mjuka och värmande produkter som snabbt skänker ditt sovrum ett ombonat intryck. Hos oss på bygghemma.se hittar du billiga sängöverkast av mycket god kvalitet. Botanisera bland produkterna i den här kategorin och hitta de färger och material som passar din stil hemma.