Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Miele dammsugare

Filtrera

95kr
8530kr
35
95
8530
20379

Svart

(4)

Vit

(2)

Röd

(2)

Grå

(1)

Endast snabbleverans

(16)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Kan jag byta hjul på Miele dammsugare?
Hur byter jag filter på Miele dammsugare?

Miele är kända världen över för stilren design, hög kvalitet och smarta innovativa funktioner. En dammsugare från Miele är en bra och säker investering som gör städningen mer effektiv, mindre tidskrävande och smidigare än någonsin. Ta en titt på vårt prisvärda utbud av kvalitetssäkrade dammsugare från Miele och hitta just din favorit.

Höjdpunkter

Handtag med avledare i metall

Alla Mieles golvdammsugaren har en liten metalltråd i handtaget som fungerar som en liten åskledare. Den förhindrar en urladdning av statisk elektricitet mellan dammsugare och användare.

Kvalitet

Mieles dammsugare utvecklas och tillverkas enbart i Mieles egna fabriker. I slutet av tillverkningsprocessen sker en sista omfattande kontroll av funktionen hos varje enskild dammsugare. Den noggranna övervakningen av produktionen garanterar den höga kvalitetsstandarden.

Teleskoprör av rostfritt stål

Teleskoprör från Miele går att anpassa till den individuella arbetshöjden med en knapptryckning, så att du kan dammsuga bekvämt utan att anstränga ryggen.

Comfort-kabelvinda med OneTouch-funktion

På alla dammsugare från Miele kan du enkelt mata in kabeln med hjälp av en fotknapp, så att du slipper böja dig ner. Serierna Compact C2 och Complete C3 är dessutom utrustade med en funktion som gör det möjligt att mata in hela kabeln med bara en knapptryckning.

AirClean filtersystem

Den utmärkta filtereffekten hos Mieles dammsugare beror på ett flerlagrigt filtersystem. Det består av Mieles innovativa HyClean-dammpåse, motorfiltret och Mieles utblåsningsfilter. Kombinationen av dessa komponenter ser till att mer än 99,9 % av de finaste dammpartiklarna filtreras.

Unik konstruktion

Genom den unika konstruktionen får du optimala rengöringsresultat också vid låg effekt. Enbart en hög motoreffekt gör inte en dammsugare bra. Dammsugarhöljets täthet och delarnas strömlinjeformade design ger ett perfekt luftflöde. Sugkraften når då golvmunstycket på ett optimalt sätt.