Soptunna & avfallskärl

Filtrera

108kr
6285kr
108
108
6285
6285

Visa endast kampanjartiklar

(54)

al-ko

(1)

beslag design

(1)

blanco

(41)

brabantia

(13)

habo

(1)

homeworx

(2)

intra

(15)

koziol

(5)

simplehuman

(44)

Silver

(42)

Grå

(24)

Svart

(34)

Vit

(13)

Stål

(9)

Krom

(2)

Brun

(1)

Blå

(1)

Röd

(5)

Flerfärgad

(1)

Grön

(1)

Rosa

(1)

Soptunna

(62)

Sopsortering

(29)

Papperskorg

(1)

Avfallsbehållare

(16)

Avfallsvagn

(1)

Endast snabbleverans

(99)

Sortera

123 Produkter

Avfallskorgar Beslag Design Select

Avfallskorgar Beslag Design Select

fr. 950 kr

Kampanj

tom 30/9

Avfallskorg Habo

Avfallskorg Habo

108 kr

Kampanj

tom 30/9

Vanliga frågor

I vilka rum bör jag ha en soptunna eller avfallskärl?
Vilka egenskaper vill jag ha till min soptunna eller avfallskärl?
Kan jag ersätta en soptunna eller avfallskärl med en hink?
Du har sett 36 av 123 produkter
1 av 4

Med rätt avfallskärl och soptunnor är det lättare att sköta om hushållets sophantering på ett hygieniskt och effektivt sätt. I den här kategorin hittar du många olika varianter av soptunnor som passar både små och stora hushåll. En källsorteringslösning är till exempel ett utmärkt val för dig som vill förenkla hur du sköter om det återvinningsbara avfallet. Denna produkt består av flera olika kärl och man kan välja modeller som går att bygga in i skåp eller som är helt fristående. De olika kärlen går vanligtvis att lossa på separat och det är därför enkelt att ta med sig dem till återvinningsstationen.

Praktiskt och hygieniskt

Vill du ha en soptunna som ska stå framme kan du med fördel välja en som har en estetiskt tilltalande design. En produkt som brukar vara populär är en rund soptunna i retrodesign. Dessa kommer vanligtvis med pedaler, en rund utformning och i olika färger. Pedaler på soptunnor är mycket praktiskt, eftersom man aldrig behöver komma i kontakt med den ohygieniska ytan när man hanterar sina sopor. På grund av hygienskäl har de flesta sopkärl inre kärl som man tar ur när man ska tömma den. I den här kategorin hittar du även sopkärl som passar till det hushåll där det hanteras stora mängder avfall. Du kan till exempel hitta magasinkärror, större avfallspåsar och stora källsorteringslösningar.

Välj mellan många olika märken

Fördelen med att köpa en soptunna online är att du får välja från ett stort sortiment där många varumärken finns representerade. Vårt utbud är ett av de största i Sverige och vi erbjuder alltid alla våra varor till låga priser. Hitta de avfallskärl som passar ditt hushåll perfekt, sedan kan du även köpa tillbehör som exempelvis passande soppåsar här i butiken.