Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Soptunna & avfallskärl

Filtrera

79kr
9969kr

Visa utvalda artiklar

(3)

Visa enbart nyheter

(1)

75mm
985mm

al-ko

(1)

beslag design

(1)

blanco

(35)

brabantia

(11)

bårebo

(3)

habo

(1)

homeworx

(2)

intra

(15)

neudorff

(1)

simplehuman

(44)

theofils

(3)

Endast snabbleverans

(101)

Sortera

117 Produkter

Avfallskorg Habo

Avfallskorg Habo

115 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 117 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

I vilka rum bör jag ha en soptunna?
Vilka egenskaper vill jag ha till mitt avfallskärl?
Kan jag ersätta en soptunna eller avfallskärl med en hink?
Hur rengör jag bäst min avfallshink?

Smidig soptunna med lock

Med rätt avfallskärl och soptunnor är det lättare att sköta om hushållets sophantering på ett hygieniskt och effektivt sätt. I den här kategorin hittar du många olika varianter av soptunnor som passar både små och stora hushåll. Välj bland sophink med eller utan lock till exempel. En källsorteringslösning är till exempel ett utmärkt val för dig som vill förenkla hur du sköter om det återvinningsbara avfallet. Denna består av flera olika sopkärl och man kan välja modeller som går att bygga in i skåp eller som är helt fristående. De olika avfallskärlen går vanligtvis att lossa på separat och det är därför enkelt att ta med sig dem till återvinningsstationen.

Praktisk avfallshink

Vill du ha en soptunna som ska stå framme kan du med fördel välja en som har en estetiskt tilltalande design. En variant som brukar vara populär är en rund soptunna i retrodesign. Dessa kommer vanligtvis med pedaler, en rund utformning och i olika färger. Pedaler på soptunnor är mycket praktiskt, eftersom man aldrig behöver komma i kontakt med den ohygieniska ytan när man hanterar sina sopor. På grund av hygienskäl har de flesta sopkärl inre kärl som man tar ur när man ska tömma den. I den här kategorin hittar du även sopkärl som passar till det hushåll där det hanteras stora mängder avfall. Du kan till exempel hitta magasinkärror, större avfallspåsar och stora källsorteringslösningar.

Soptunnor & avfallshinkar för alla hushåll

Vårt utbud av avfallskärl är stort och vi erbjuder alltid alla våra varor till låga priser. Du får välja från ett stort sortiment där många varumärken finns representerade. Hitta den avfallshink som passar ditt hushåll perfekt, sedan kan du även köpa tillbehör som exempelvis passande soppåsar här i butiken.