Solcellsbelysning & solcellslampa | Smart utebelysning

Filtrera

65 kr

2 255 kr

65
65
2255
2255

Visa endast kampanjartiklar

(12)

Visa enbart nyheter

(14)

Solcellslampa

(47)

Solcells-pollare

(29)

Solcellsdekoration

(48)

Solcells-ljusslinga

(5)

Solcellslykta

(7)

Solcellsfackla

(2)

Solcellspinne

(4)

Solcells-spotlight

(3)

Solcellsljus

(2)

Utelampa

(2)

Solcell/​USB-Lampa

(2)

Solcell/USB-Lampa

(1)

Strålkastare

(1)

Solcells-vägglykta

(6)

Stolpbelysning

(4)

Endast snabbleverans

(141)

eva solo

(5)

gnosjö konstsmide

(12)

hortus

(3)

nordlux

(8)

näve

(2)

pr home

(2)

smartwares

(3)

star trading

(125)

sunwind

(3)

Sortera

163 Produkter

Solcellslykta Star Trading Flame

Solcellslykta Star Trading Flame

fr. 217 kr

Kampanj

tom 31/5

Du har sett 36 av 163 produkter
1 av 5

Att använda sig av solens strålar för att belysa trädgården är både ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att skapa trevnad. Idag är solcellsbelysning för utomhusbruk välutvecklad och låter dig få vackert ljus under lång tid bara med hjälp av vanlig solenergi. Köp solcellslampa online hos Bygghemma.se. Här finns många olika modeller att välja bland, till exempel dekorationsbelysning, spotlights och fasadbelysning. Varför inte investera i vackra lyktor som drivs av solceller? På så sätt slipper du oroa dig för riskerna med levande ljus och får samtidigt snygg och effektiv belysning. Att belysa rabatter och träd med hjälp av solcellslampor är också mycket vackert och effektfullt.

Satsa på kostnadseffektiv belysning

Genom att satsa på solcellslampa utomhus gör att du kan ha nästan hur många ljuskällor som helst i trädgården utan att det kostar dig något. Lampan drivs helt enkelt med hjälp av solens energi och drar inte en krona från din elräkning. Det finns många trevliga sätt att skapa en inbjudande utomhusmiljö på med hjälp av dessa lampor. Låt till exempel spotlights punktbelysa ett vackert träd eller en plantering i trädgården. Du kan med fördel också placera solcellsbelysning längst gångar i trädgården, det är både praktiskt och snyggt. Det finns även mängder av dekorationsbelysning att välja bland. Placera till exempel vackra lyktor på utomhusbordet och låt dem skapa trevlig mysbelysning på sena middagar ute. Dagens utebelysning med solcell laddas effektivt under dagen och ger sedan flera timmars ljus när mörkret faller. Det behöver inte vara strålande sol för att lamporna ska laddas, även under molniga dagar kommer du att få effektiv kvällsbelysning.

Skapa vackra ljuspunkter i trädgården

Att inreda utemiljön med hjälp av ljus är effektfullt och vackert. Bra solcellsbelysning utomhu låter dig dessutom göra detta både på ett miljövänligt och billigt sätt. Hos Bygghemma.se är det lätt att köpa solcellslampa. Vi har massor av olika modeller för olika ändamål. Botanisera bland snygga lyktor, fasadbelysning, spotlights och mycket mer. Tack vare de låga priserna har du råd att investera i massor av snygga ljuspunkter.