Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Topplistan: Här är de populäraste laminatgolven just nu

Är du ute efter ett praktiskt laminatgolv? Vi har tagit reda på vilka laminatgolv som sålde mest hos oss under 2020. Här hittar du hela listan!

Av Bygghemma-redaktionen2022-04-14

Läggningskit och monteringset

Golvlister och socklar

Installationstjänst av klickgolv


Läs också: Köpa och lägga klickgolv i vinyl, laminat och parkett

Läs också: Välja golv – trägolv, laminat, linoleum eller vinyl


Köpa laminatgolv online

Låt dig inspireras av de populäraste laminatgolven just nu. Om du vill kan du för vissa golv få varuprov hemskickat med posten för att i lugn och ro klämma och känna på golvet i det rum där det ska vara. Hos oss på Bygghemma kan du också välja till installation av ditt nya klickgolv om du skulle vilja ha hjälp med det. Glöm inte heller att välja till stegdämpare, läggningskit och golvlister.

 


Vilka är fördelarna med laminatgolv?

Ett laminatgolv består av olika skikt av material sammanpressade kring en kärna av HDF. Översta delen har en skyddande plastfilmsyta som gör golvet tåligt mot väta, husdjur och andra slitage. Förutom att golvet är slitstarkt är det också väldigt lätt att lägga, även på befintliga golv. Laminatgolv finns i en mängd utseenden och passar i de flesta typer av rum (utom i våtutrymmen där det ställs särskilda krav). Titta gärna på om golvet är certifierat och hur lång garantitiden är – det kan ge dig en uppfattning om golvets kvalitet. Och dubbelkolla att det fungerar med golvvärme om det är avsikten.


Laminatgolv topp 5

1. Laminatgolv Pergo Classic Plank Black Oak 1-Stav
2. Laminatgolv Tarkett Lamin'Art Mellow Ek Beige 1-Stav
3. Laminatgolv Pergo Classic Plank Mountain Grey Oak 1-Stav
4. Laminatgolv BerryAlloc Original White Oiled Oak Shipdeck 1-Stav
5. Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - Sensation Farmhouse Oak 1-Stav

 

Laminatgolv Pergo Classic Plank Black Oak 1-Stav

Mest sålda! Laminatgolv Pergo Classic Plank Black Oak 1-Stav

Pergogolv har tre ytskikt för att göra golven riktigt slitstarka. Ytskiktet TitanX™ Advanced med sina extra lager gör golven betydligt tåligare mot slag och fallande föremål än vanliga laminatgolv. Golven har dessutom ett extra skikt av aluminiumoxidpartiklar som gör golvet mer reptåligt än de flesta andra jämförbara laminatgolv. Ytterligare egenskaper är den antistatiska tekniken; bakteriedödande egenskaper för förbättrad hygien utan användning av kemikalier. Rek. pris: 209 kr/kvm.

KÖP HÄR: Laminatgolv Pergo Classic Plank Black Oak 1-Stav

 

Laminatgolv Tarkett Lamin'Art Mellow Ek Beige 1-Stav

2:a plats. Laminatgolv Tarkett Lamin'Art Mellow Ek Beige 1-Stav

I kollektionen Lamin´Art hittar du naturtrogna laminatgolv i både sten- och trämönster. Det tidlösa fiskbensmönstret är designat på ett sätt som ger golvet ett längsgående utseende utan synliga kortskarvar tack vare en exklusiv designteknik. Laminatgolv från Tarkett ger dig en gedigen träkänsla. Perfekt för familjer med hund och barn då materialet är både slitstarkt och reptåligt. Rek. pris: 370 kr/kvm.

KÖP HÄR: Laminatgolv Tarkett Lamin'Art Mellow Ek Beige 1-Stav

 

Laminatgolv Pergo Classic Plank Mountain Grey Oak 1-Stav

3:e plats. Laminatgolv Pergo Classic Plank Mountain Grey Oak 1-Stav

Pergogolv har tre ytskikt för att göra golven riktigt slitstarka. Ytskiktet TitanX™ Advanced med sina extra lager gör golven betydligt tåligare mot slag och fallande föremål än vanliga laminatgolv. Golven har dessutom ett extra skikt av aluminiumoxidpartiklar som gör golvet mer reptåligt än de flesta andra jämförbara laminatgolv. Ytterligare egenskaper är den antistatiska tekniken; bakteriedödande egenskaper för förbättrad hygien utan användning av kemikalier. Rek. pris: 219 kr/kvm.

KÖP HÄR: Laminatgolv Pergo Classic Plank Mountain Grey Oak 1-Stav

 

Laminatgolv BerryAlloc Original White Oiled Oak Shipdeck 1-Stav

4:e plats. Laminatgolv BerryAlloc Original White Oiled Oak Shipdeck 1-Stav

BerryAlloc Original är en kollektion med revolutionär design. Samtliga Original-golv är utrustade med BerryAllocs patenterade låssystem i aluminium som gör dem lätta att lägga, underlaget Silent System som gör dem tysta att gå på, impregnerade kanter och Aqua Resist-kärna som ger ett optimalt fuktskydd. Golvets högtryckslaminerade yta är extremt slitstark och bevarar sin kvalitet år efter år. Golven är lämpliga för alla husets rum och för högtrafikerade allmänna platser. Rek. pris: 418 kr/kvm.

KÖP HÄR: Laminatgolv BerryAlloc Original White Oiled Oak Shipdeck 1-Stav

 

Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - Sensation Farmhouse Oak 1-Stav

5:e plats. Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - Sensation Farmhouse Oak 1-Stav

Pergogolv har tre ytskikt för att göra golven riktigt slitstarka. Ytskiktet TitanX™ Advanced med sina extra lager gör golven betydligt tåligare mot slag och fallande föremål än vanliga laminatgolv. Golven har dessutom ett extra skikt av aluminiumoxidpartiklar som gör golvet mer reptåligt än de flesta andra jämförbara laminatgolv. Ytterligare egenskaper är den antistatiska tekniken; bakteriedödande egenskaper för förbättrad hygien utan användning av kemikalier. Rek. pris: 369 kr/kvm.

KÖP HÄR: Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - Sensation Farmhouse Oak 1-Stav


Läs också: Välj rätt vinylgolv – 5 populäraste golven just nu

Läs också: Välj rätt ekparkett – 5 populäraste ekgolven just nu

 

Andra som läste artikeln läste också