Solcellslampa Hortus med Sensor 2

Rostfritt Stål

Solcellslampa Hortus med Sensor 2
Solcellslampa Hortus med Sensor 2
Rek. pris  249 kr
Du sparar 30 kr
219 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Solcellslampa Hortus med Sensor 2 är en smidig trädgårdsbelysning.
Få vacker trädgårdsbelysning på kvällen med denna Hortus LED-solcellslampa med Sensor 2 till väggmontering i rostfritt stål. Under dagen laddas de laddningsbara batterierna av det solljus som träffar solpanelen. Lampan är alltid tänd med svagt ljus och blir kraftigare på kvällen, när någon eller något passerar rörelseSensor 2n. Solcellslampan är perfekt för belysning av utomhusentréer, trappor och terrasser i din trädgård. Ljuset förblir tänt sålänge en värmekälla är i rörelseSensor 2ns synfält. När synfältet lämnas är lampan tänd i ytterligare 45 sekunder, vartefter den släcks automatiskt. Lampan och solpanelen är vattentäta och påverkas inte av regn, snö eller temperatur.

För optimal sol-/ljuspåverkan och därmed längre belysningstid, placeras solpanelen i en position där den mottar minst 6 timmar sol/ljus per dag. Placera inte solcellslampan i ett skuggigt område, eftersom batterierna därmed inte blir fulladdade och lampans belysningstid förkortas. Batteriet ska vara fulladdat innan montering. Skruva därför av luckan i botten av lampan, sätt ON/OFF-knappen till ON och sätt på luckan igen. Rikta solpenelen mot solen och låt panelen ladda det inbyggda batteriet i 48 timmar med sol-/dagsljus. Det rekommenderas att sätta knappen till OFF när det blir mörkt under den 48 timmar långa laddningstiden. När laddningstiden är över, sätts knappen till ON där den framöver ska vara placerad. Nu lyser lampan dämpat när det blir mörkt. Om rörelseSensor 2n aktiveras lyser lampan kraftigt i 45 sekunder.

Inklusive plugg och skruvar till väggmontering. Lampan har monteringsplatta. Kan även monteras på en 9x9 cm stolpe, så att du kan ha belysning vid ditt terrasstängsel utan att behöva dra kablar.

Egenskaper

VarumärkeHortus
Art.Nr.212-105
FärgRostfri
TypSolcellslampa
EAN-nr5705858064659