Diskho Strand ST-380PL

Diskho Strand ST-380PL
Diskho Strand ST-380PL
Diskho Strand ST-380PL
Diskho Strand ST-380PL
Rek. pris 3 615 kr
3 429 kr

Delbetala från  205 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Diskho Strand ST-380PL är en enkel och stilren ho med satinpolerad ytfinish för planlimning eller infällnad. Korgventil och vattenlås medföljer i leveransen.
Strand tillverkar även rostfria armaturer. Kan vara lämpligt att se över deras sortiment för att se om du kan hitta en matchande köksblandare i rostfritt.

Övrigt
- Låddjup: 185 mm.
- Hörnradie: 10 mm.
- Lådmått: 380 x 400 mm.
- Yttermått: 420 x 440 mm.
- Ytfinish: Satin/Polerad.
- Material: Rostfritt stål 304.

Miljövänligt
Rostfritt stål innehåller inga ämnen som är skadliga för människor och natur och kan lätt återvinnas till 100%. Rostfritt stål återfinns överallt där man ställer höga krav på hygien och hållbarhet, säkert har du bestick och kastruller tillverkade av rostfritt stål hemma. Förnicklad mässing däremot innehåller varierande mängder bly, detta är ett av skälen till att man inte använder denna giftiga tungmetall i dessa produkter. Inom livsmedelsindustrin är det rostfritt stål som gäller.

Utseende
Dessa produkter är tillverkade av solitt rostfritt stål där ytan är satinpolerad och håller upp till 30 år med enkel rengörning.

Garanti
5 års garanti gäller för alla blandare från Strand. Garantin gäller för material och produktionsfel. Installationen skall vara fackmässigt gjord. Garantin omfattar inte normalt slitage eller skador genom olyckshändelse, skadegörelse eller eventuella följdskador. Garantin gäller från inköpsdagen mot uppvisande av kvitto eller faktura.

Egenskaper

VarumärkeStrand
Art.Nr.ST-380PL
FärgRostfri
MaterialRostfritt stål
Bredd420 mm
Djup440 mm
Minsta skåpsbredd500 mm
Hål för BlandareNej
DiskhoEnkel
SerieST-380PL
MonteringInfällnad/Planlimning
YtaSatinpolerad
VattenlåsJa
Låddjup185 mm