Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Diskbänkar

Filtrera

1196kr
76894kr
430mm
2400mm

alterna

(5)

alveus

(12)

blanco

(201)

contura steel

(7)

decosteel

(3)

franke

(5)

intra

(65)

nordic tech

(9)

smeg

(4)

stala

(10)

strand stainless

(7)

tapwell

(1)

Endast snabbleverans

(116)

Sortera

329 Produkter

Diskbänk Contura Steel H 1200K

Leveranstid 2-3 veckor

Diskbänk Contura Steel H 965K

Leveranstid 2-3 veckor

Diskbänk Tapwell 8140

Diskbänk Tapwell 8140

fr.6 746 kr

Se priset!

Diskbänk Stala Seven A

Diskbänk Stala Seven A

fr.5 152 kr

Se priset!

Diskho Intra Universe 200

Diskho Intra Universe 200

1 490 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 329 produkter
1 av 10

Vanliga frågor om

Kan jag installera diskbänkar själv?
Vad ska jag tänka på vid köp av diskbänkar?
Hur väljer jag bäst diskbänkar?

Enkel & praktisk diskbänk

En snygg diskbänk kan bli ett givet blickfång i ditt nya kök, men viktigast är trots allt att den fyller den funktion den är avsedd för. Att köpa diskbänk på nätet behöver dock inte vara svårt, så länge du vet vad det är du söker efter och är säker på dina mått kommer du enkelt finna en passande produkt. För barnfamiljer eller större kök kan kanske en rostfri modell vara att rekommendera. Dessa tål hårt slitage och skadar inte porslin som av misstag faller från lite högre höjder. En relativt modern variant är porslinsvasken, vilken gör sig absolut snyggast i ett lite lantligare köket.

Funktionell diskho med avrinningsyta

När du söker efter diskbänk på nätet bör du först och främst veta, på ett ungefär, vad det är du är ute efter. I det lite lantligare köket passar en stilren Diskho i porslin bra. I vårt sortiment finner ni modeller både med och utan förborrade kranhål varför ni behöver veta om blandaren skall monteras på bänkskivan eller ej. Har man barn bör man dock veta att denna modell inte är så snäll mot fallande porslin och liknande. Önskar man en något tåligare yta, passande kök men även grovkök och liknande, kan istället en Heltäckande diskbänk vara att rekommendera. Skillnaden mellan denna modell och en Rostfri diskbänk är liten. De båda modellerna är tillverkade av samma material, men den heltäckande modellen kräver dock ingen bänkskiva något den andra modellen gör. Även den rostfria diskhon går att välja med eller utan kranhål.

Stort utbud av diskbänkar

Oavsett vilken modell du önskar kan du hitta den hos bygghemma.se. Vi hjälper dig mer än gärna när du letar efter diskho med avrinningsyta online och kommer med tips och goda råd om du skulle behöva det. När man söker efter köksvask är det oerhört viktigt att man hittar en modell som täcker alla ens behov men i slutändan är det trots allt viktigast att du trivs med den modell du valt.