Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Julbelysning

Julbelysning utomhus

Filtrera

99.2kr
4495kr
99
99.2
4495
4495

Visa endast kampanjartiklar

(30)

creativ company

(1)

gnosjö konstsmide

(26)

nordic winter

(1)

star trading

(31)

wernamo design

(1)

Utomhusdekoration

(16)

Ljusslang

(8)

Snöflinga

(1)

Stjärna

(2)

Ljusslinga

(1)

Girlang

(2)

Dekorationsbelysning

(4)

Julgranar

(1)

Istappsslinga

(1)

Ljusgardin

(1)

Julgransljus

(1)

Ljusstake

(1)

7mm
2100mm
7
7
2100
2100

Endast snabbleverans

(57)

Sortera

60 Produkter

Du har sett 36 av 60 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Hur vet jag vilken julbelysning jag kan använda utomhus?
Var kan jag sätta upp min julgransbelsysning utomhus?
Förstörs utomjulbelysningen av kraftigt snöfall?

Populära filtreringar

Det finns inget mer stämningshöjande än välplacerad julbelysning utomhus, för det är verkligen något speciellt med att lysa upp bostaden och trädgården när det är som allra mörkast ute. Med hjälp av billig julbelysning ute är det både kostnadseffektivt och enkelt att få den där rätta julstämningen. I vårt stora sortiment hittar du många olika typer av julbelysning som du kan placera utomhus, om det så är över ett vackert träd, på trappan eller kanske längs stuprännan. Välj bara vilket format du vill ha, vilken sladdlängd samt hur många LED-lampor du önskar och få hem din perfekta ljusslinga i tid till jul.

Enkelt att placera ut

Många väljer att placera ut sin dekorativa julbelysning utomhus, exempelvis runt husfasaden genom att hänga upp en enkel slinga. Det är mycket vackert och inbjudande, men du kan även välja att belysa särskilda saker i trädgården. Välj till exempel ett koniskt LED-nät om du vill hänga belysningen över ett träd, eftersom det både blir lättare att placera ut det formatet och effekten blir så mycket bättre. Om du vill ha ett sken som belyser ganska starkt kan du välja ljusslingor med LED-lampor. Dessa ger både ett fantastiskt sken, samtidigt som lamporna håller mycket länge och kräver minimalt med elektricitet. Tänk på att bara använda ljusslingor avsedda för utomhusbruk och att alltid hålla själva eldosan torr.

Skapa härlig julstämning

Köp julbelysning för utomhusbruk från oss så får du väldigt mycket för pengarna. Skapa en iögonfallande effekt med blinkande LED-lampor eller låt trädgården få ett harmoniskt sken med ljusklädda träd. Det är förvånansvärt enkelt att skapa en riktigt härlig julstämning hemma med hjälp av julpynt utomhus. Låt tomten hitta rätt, hela vägen till er trädgård, genom att lysa upp hans väg.